Att starta p å s k!

 

Heh.

Det här är påsvädret, alltså.

Pojkarna har ju lov men jag jobbade inklusive igår, så den riktiga ledigheten för allihop startar egentligen NU – och det här är påskvädret. HAHAHA.

Visst, bättre än snön vi hade för en vecka sen – man får se ljust på det. Men det är höstmörkt och ruggigt och nattfrosten har inte släppt ännu i Småland så inte kan man öppna Drömmen ännu heller (vi öppnar ju alltid när risken för nattfrost är över, de flesta år har det varit runt påskveckan, men nåt år innan och nåt år efter; det är bara att vänta och se som gäller där). Saknar Drömmen nåt otroligt som jag alltid gör, men det är bara att bita ihop. Hellre vänta två veckor än att ha sönderfrusna rör att ta hand om sen.

Jag hörde att Jämtland hade fint väder så grattis till er 😀 Här i allra sydligaste delen är det alltså dimtjockt och regn.

 

 

Har en fotografering söndag så var inom Blomsterpigan igår när jag lämnade jobbet och valde bland blomsterkaramellerna och det blev den här blandningen! F a n t a s t i s k. Som nån slags dekadent bordsprydnad vid sekelskiftet.

Men iallafall; ca 30 dagar till resa.

Garderoben har vårplagg som längtar ut, jag har nya solglasögon som vill ha sol och ny-gamla sandaler som vill vandra runt och jag har ätit Maxosol hoppfullt sen typ februari fallifall det blir en tidig vår (nog var mars fantastisk dock, det ska vi inte sticka under stol med) och längtan efter värme är SÅ STOR att man blir lite koko. Kan inte förstå att det är resmål som väntar, riktigt. Vinterjackan fick ju komma tillbaka ut igen? Nu får den gärna snart packas ner.

Oavsett; ha världens bästa påsk <3

Ät allt gott och krama alla ni älskar.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att starta p å s k!

  1. ser strålande vacker ut din bukett 💐 och din bild över Ystaads gator. Jag älskar sådana fotografering , de är så tidlöst <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.