I annonssamarbete med SKINCITY

Att ha dubbelt med fukt.

REKLAM FÖR SKINCITY

 

FUUUUUKT!

Fukt och glow och daggig, opigmenterad yta – det är det jag försöker uppnå i allt med huden; smink och hudvård och ansiktsbehandlingar. En del vill arbeta med fasthet och en del med att dämpa en fet hud; alla har vi olika förutsättningar och olika hud och det är det som jag älskar så mycket med Skincity – de har verkligen ALLT för alla typer av hud, och framförallt har de kunskapen att hjälpa. Varenda person i deras kundtjänst är en hudterapeut, och varje förslag eller rutinförslag du får är skräddarsytt efter vilken typ av hud du har, vad du vill uppnå och vad du tål.

Kan det bli bättre?

(Om du vill göra det kostnadsfria hudtestet och få förslag som är anpassade för dig så hittar du det HÄR).

 

 

Sist pratade jag ju här om SENSAI och deras tvåstegsrengöring, och varför det hjälper så mycket att först använda oljenaserad rengöring och sen en vattenbaserad. Men SENSAI stannar såklart inte vid bara dubbel rengöring – de förespråkar även dubbel fukt! Det gör jag också. Till och med fyrdubbel kanske, vissa dagar.

Men iallafall; efter att ha rengjort med olja och vattenbaserat är huden redo för nästa steg – fukten. Även om du har fet hud behöver du fukt (fukt och fett är två helt olika saker – du behöver absolut inte torka ut din hud fullständigt bara för att du tenderar att bli glansig det har jag lärt mig den hårda vägen). SENSAI har ju liksom redan ett färdigt koncept som härstammar från den gamla te-ritualen SAHO, där allting har sin ordning och sin tid.

Man gör saker i två steg helt enkelt.

 

 

 

Och här är de två stegen fukt!

Först; en toner/ansiktsvatten som man inte drar runt med bomullstuss (behövs inte, den är inte till för att rengöra eftersom huden redan är ren av de två tidigare stegen – ansiktsvattnet är till för att balansera hudens pH och ge första mättnaden fukt). Den här droppar du i handflatan och baddar sen in i ansiktet med händerna. Kör gärna två steg för extra boost!

Efter det är det dags för deras Emulsion som liksom sveper in ansiktet i silke och gör det sådär daggigt återfuktat. Doftar himmelskt av spa och avslappning, precis som rengöringen gör.

 

 

 

Nu får man dessutom en gåva på köpet när man handlar SENSAI för 1100 kr eller mer (och gåvan är också värd 1100 kr)!

En superfin necessär och små förpackningar av godis – bland annat deras mask som är m a g i efter en dag på stranden.

Men iallafall;

jag har ansiktsvattnet som är det HÄR och emulsionen som är den HÄR. För de två passar min känsliga blandhy och balanserar upp de feta områdena samtidigt som de ger lyster och fukt, men det finns olika versioner för olika hudtyper – ni kan se allt HÄR. Jag skulle säga att SENSAI är perfekt om du är helt ny på det här med flera steg; eftersom varje produkt de har är anpassad för flerstegsrutin och konceptet är redan klart för dig så det blir enkelt att följa.

Och är du osäker på vilken du ska välja; chatta med en hudterapeut hos Skincity! Du hittar chatten HÄR nere åt höger, så får du svar på vad som passar prick dig.

Det finns nog ärligt talat ingen bättre hudvårdsbutik online än Skincity?

Har varit kund där i flera år och kommer aldrig sluta.

Reklam för SKINCITY

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *