Att ha ett nytt favvoställe!

 

Där sitter jag och myser!

På ett nytt favoritställe här i Ystad som jag nog måste tipsa om; nämligen Juicebaren!

Ligger i Fritiden och har funnits hur länge som helst typ, men jag har totalt missat det. Men nu är det ett ställe som både jag och pojkarna gärna går till – de äter smoothiebowl oftast och jag en av deras sallader (även om jag inte äter själva salladen, heh, bara det göttiga som ligger på).

 

 

 

Miljön i hotellet är sådär kitschig och kul också,

och i de små montrarna har jag handlat både surfararmband och väska.

 

 

Och det häääär! Det HÄR är det bästa!

Ja men ni ser ju smoothiebowlen. Leo älskar den så mycket att jag blivit tvungen att dra fram mixern här hemma och försöka efterskapa den till frukostarna. Blir inte lika schysst, men att mixa en smoothie och droppa i jordnötssmör och slänga på bär och granola är ju faktiskt en riktigt bra frukost? Så för min del är det bara att tuta och köra; i med massa vitaminer i ungen bara. Och så en till mig själv också när man ändå är igång.

Annars?

Annars har jag beställt hem nya kläder åt Noah inför semestern (Leo har samma storlek som förra året så inget nytt behövs där, men Noah är en storlek upp zzzz så bara att byta ut) och simglasögon och UV-dräkter sånt som jag vet kommer behövas, jag fick hem en baddräkt på posten som jag väntat ett tag på och nu behöver jag bara hitta ett par mjuka, promenadvänliga sneakers så är jag helt redo för att klocka ut om två veckor och stänga arbetsdatorn och bara fokusera på ett jobb och att vara ledig. Himmelrike. Hade nog kunnat öppna Drömmen nästa helg, men det blir så himla kort vistelse och sen hinner jag inte dit förrän jag kommit hem från semestern ändå – så lika bra att vänta. Sen ska varje ledig sommarvecka spenderas där, och i år fick jag ihop fler veckor ledigt på sommaren än förra så jag på riktigt hinner komma ner i varv och Drömmen-njuta.

Men nu; tisdag i strålande sol.

Fint så också.

 

6 kommentarer till “Att ha ett nytt favvoställe!

 1. Så härligt att höra med läckra favoritstället. Jag älskar också sådana hörnet . Mums bilder, läcker smoothiebowl . Du vet Emma, ​​underskatta aldrig vitaminer. Jag skrev en vetenskaplig artikel i december förra året om de olika vitaminer och hur de fungerar hos människor, de har olika sjukdomar. Jag publicerade denna vetenskapliga artikel i Tyskland. Jag fick en stor positiva reaktioner. Många människor konsumerar inte tillräckligt vitaminer över hela livet. När man blir äldre får man stor problemet. Så låt dina pojkar dricka eller äta tillräckligt vitaminer.
  Du kommer att ha så mycket nytta av det när du åldrad. Din bowl ser läcker ut <3

  Med semestern är vacker. Sol, strand, hav , lad drömmen börjar. vad mer kan man begära. Man behöver sådana dagar för själen <3 Fin inlägget älskar 🥰

 2. Hur känner du kring bloggen nu? Många som bloggat länge har ju valt att lägga ner det och fokusera på Insta och andra SoMe (vilket jag kan tycka är lite synd). Tänker hur du tycker att det funkar nu när du är anställd igen.

   1. Nä det förstår jag. Är väl ingen som tvingar dig liksom. Tänkte mer hur du såg på det framåt. Om du känner att du kommer vilja fortsätta satsa på bloggen iom att du (antar jag iom att du nu även har ett ”vanligt” jobb igen) kan lägga mindre tid på den, samarbeten och andra uppdrag kopplat till ditt egna företag.

    1. Som sagt; så länge jag vill och tycker det är kul så gör jag det. Just nu vill jag, om en vecka kanske jag inte vill? Jag BEHÖVER ju inte blogga för mitt företags skull, har jag inte behövt på två år 💁‍♀️

     Men hade jag redan nu vetat att om tre månader vill jag lägga av så hade jag ju lagt av redan nu 🙂 så funkar jag. Gör aldrig några femårsplaner; gud vet hur livet ser ut ens ett halvår från nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg