I annonssamarbete med @kappahl och @kaydaylife

ATT GÅ FRÅN SÄNGEN TILL UTESERVERINGEN.

REKLAM FÖR KAPPAHL & KAY/DAY LIFE

 

 

Ja men dags för att lyfta livets plagg igen!

Som ni vet har jag en starkt brinnande låga för kay/day, märket av Kappahl, som alltid lyckas skapa vackra, mjuka, bekväma plagg i en färgskala man kan kombinera i en oändlighet och som aldrig går ur tiden. Det är nyckelplagg för mig som har älskats och använts nästan överdrivet – men som trots det är prick lika fina ännu.

Det här setet, till exempel!

Det såg ni mig i förra sommaren, fast då i blått. Fortfarande tokig i det blå, så blev extra glad när jag såg att de nu hade en ljuvligt blekgrön färg att omväxla med. För det finns inget skönare att ha på sig, särskilt nu när vi går mot varmare tider.

 

 

 

Setet är i linne så det blir sådär härligt svalt och rynkigt, och det är väl kanske egentligen en pyjamas/loungewear – men hey! Pyjamas är ju mode nu, och jag har noll problem med att gå från sängen till uteserveringen i det här i sommar (och vara vansinnigt bekväm på kuppen). Hur snyggt som helst ju?

Setet finns i den här blekgröna färgen, samt i gräddvitt. Byxorna hittar man HÄR och skjortan HÄR, och det är ett set du aldrig vill ta av dig – lovar! Skön resår i byxan, vid modell i skjortan, vackra små knappar … Mmm.

Hela utbudet från kay/day hittar du HÄR, och som sagt – det är plagg att älska.

Hela året om, faktiskt.

REKLAM FÖR KAPPAHL OCH KAY/DAY

 

5 kommentarer till “ATT GÅ FRÅN SÄNGEN TILL UTESERVERINGEN.

    1. Jag är 163 och behöver inte lägga upp (men bär de också högt i midjan). Normala till rymliga.

  1. Hur får du skjortan att sitta så snyggt? Jag provade den men jag blev bara fyrkantig :D. tar du en storlek större? Denna slitna mamman vill verkligen ha setet men behöver tips. 🙂

    1. Den måste knytas! Och ha många knappar uppknäppta (man visar inte allt ändå, den lägger sig ändå ganska modest haha).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg