I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att ha fötterna redo för äventyr!

REKLAM FÖR APOTEK HJÄRTAT

 

I garderoben ute i hallen står två mycket specifika saker och väntar;

ett par mullvadsgrå sandaler med flätade remmar och så ett par sneakers i mjukaste läder. De väntar på vad? Mina fötter, sommar och nya gator. För det kommer ju nu!

Mina fötter ska vara med om äventyr hela sommaren. Barcelona, Nice, utflykter, promenader ner till stranden, bara ben, sjöbad, klippor, glassjakter och barnlek. Efter att ha varit undangömda i vinterkängor och tjocka strumpor ska de nu äntligen få komma fram och synas och lufta sig och bli lite solbrända och leva livet.

Men innan dess behöver de lite omsorg och kärlek och pampering efter alla dessa mörka månader. De förtjänar att tas om hand. Så ljuvliga, närande produkter från Apolosophy Foot kommer väl till pass för att ta hand om fötterna och förbereda dom för kommande äventyr. Och vill du också ge dina fötter lite extra kärlek ger koden FRU5 5% extra på redan 25% rabatt hos Apotek Hjärtat HÄR. Gäller till och med 8/5.

(Fotprodukterna från Apolosophy har dessutom en mer hållbar förpackning nu; tuberna i sockerrörsplast och fotsaltsburken är gjord i 100% återvunnen PET).

Men låt oss se vad det finns för härligt:

 

 

Sex stycken produkter som får mina fötter i sommarform!

Jag har inte så jättemycket problem med förhårdnader, men mina fötter var torra efter vintern (precis som händerna) och det jag tycker mest om är att ge torra fötter produkter som nästan ger en inpackning åt fötterna om ni är med på vad jag menar? Som en inpackning för håret gör torra längder mer livfulla, tycker jag att närande och återfuktande produkter ger samma effekt på fötterna.

 

 

En SÅ skön fotcreme med Eucalyptus!

Den här är inte sådär dundertjock som många fotcremer är, utan är lätt att arbeta in. Innehåller återfuktande rapsolja, exfolierande AHA-syra samt lugnande allantoin och inga animaliska ingredienser.

Denna hittar du HÄR och den är extra skön om du har trötta fötter tycker jag, eucalyptusen liksom svalkar.

 

 

En fot-deo är en så sjukt underskattad produkt?!

Jag började använda fotdeo i vissa skor för nån sommar sen och fattar inte hur man klarade sig utan? Slipper bli sådär instängt svettig som man ibland inte kan undvika, fötterna håller sig liksom svalare också? Rekommenderas!

Denna hittas HÄR.

 

 

För mig som inte har så mycket förhårdnader duger en fot-scrub alldeles utmärkt för att skrubba bort lite av det torra, döda och göra fötterna redo för en fotcreme. Denna har jag också på Noahs fötter, han tycker det är dunderskönt med fotspa och vill ha fotbad, sen scrub, sen massa fotcreme + plastpåse över fötterna + strumpor på det så att fötterna riktigt suuuuger åt sig allt det gottiga och blir alldeles bebismjuka efter.

Scrubben hittar du HÄR och själva kornen är kisel.

 

 

Exfolierande sockor är ju en grej om man på riktigt vill ta fram den nya, mjuka huden på fötterna.

Det är en mask för fötterna; liksom sockor man tar på sig, och resultatet kommer efter några dagar när allt gammalt och hårt börjar flagna av. Man ömsar skinn, helt enkelt.

De hittar du HÄR!

 

 

Deras Softening Foot Balm är som balsam för torra hälar, och utan eucalyptus om man nu vill ha något mer doftfritt eller mindre svalkande (denna är milt parfymerad bara). Precis som cremen är den lätt att arbeta in, och det här är en sån jag vill kladda in fötterna rejält med och dra en plastpåse + strumpor över inför natten och sen sova så, som en nattmask för fötterna.

Balmen hittar du HÄR.

 

 

Jag har ju till och med köpt ett såntdär bubblande fotbad ni vet, heh, och tycker det är UNDERBART att sitta i soffan med fötterna i varmt vatten och få massage i hålfoten av maskinen – och i mitt fotbad sprinklar jag Apolosophys Foot Bath. Fotbadsaltet är gjort av rengörande vitt stensalt, och ett fotbad är att rekommendera för att mjuka upp huden innan du går igång med scrub eller fil.

Fotbad hittas HÄR minsann.

 

 

Japp, det var en genomgång av pangprodukter för vintertrötta fötter, det!

Apolosophy Foot har som sagt redan 25% rabatt på Apotek Hjärtat HÄR – men koden FRU5 ger er 5% extra på dessa produkter, så det är superläge om du nu har fötter som behöver lite extra kärlek för sommaren. Koden gäller till och med 8/5.

Ooooh, vi ska ha så roligt i vår och sommar, mina fötter och jag <3

Reklam för APOTEK HJÄRTAT

 

2 kommentarer till “Att ha fötterna redo för äventyr!

  1. Vad har du köpt för fotbad? Jag har min pappas gamla, det är så stora massagegrejer i botten att det gör ont på fötterna, och sätter man på bubblor stänker det ut överallt. 😂 Tänker att utvecklingen borde kommit en bit sedan 90-talet? Jag har letat lite fotbad, men vill inte riskera att köpa ett kasst igen… Tacksam för tips till mig och nioåringen, som också gillar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg