Att ge sig iväg!

 

Nä men då tar man sig lite semester, va?

Åker mot Barcelona för stadsliv och tapas och SOL och för att starta sommaren tidigt och på så sätt ge den nästan en månad extra värme. Vad jag ska göra när det inte är fotografering är inte riktigt spikat, mer än att jag for sure vill in på Red Valentino och att jag absolut vill ner till stranden – resten är inte så noga. Bara jag får vara ledig är allt annat sekundärt.

Så nu ska jag dra i mig min sellerijuice här (man ska ju tydligen dricka sådana – äckligt som satan är det dock) och fixa klart handbagaget och sen åka mot flygplatsen för att påbörja resan.

Ho hooooo – jag är så TAGGAD?!

Nästa stopp; Barcelona.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ge sig iväg!

  1. Åh Emma jag har små frågor. Vilken bok du läste, se något från Östersjön? Jag är alltid på jakt efter bra böcker. Tack för svaret 😘 /Liz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *