I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att skydda huden i sommar!

REKLAM FÖR APOTEK HJÄRTAT

 

 

Vi är nära sommar nu – SÅ NÄRA!

Och hur mycket jag än älskar sol så älskar jag min hud mer och är alltid nitisk när det gäller solskydd – inte minns för att jag får så mycket pigmentering, och för att jag inte vill åldra eller skada min hud. Those were the days när man låg och pressade i ett solarium liksom; nu är det minst spf 30 som gäller och absolut inte press-pressa i solen.

Tack och lov finns det dunderprodukter och tack och lov finns Apotek Hjärtat med sitt stora sortiment av allt man kan önska. Och nu har ni dessutom 20% om ni handlar för mer än 400 kr! Koden XFRU20 ger de där 20% och den gäller bara online och till och med den 15/5.

Här är tre produkter jag rekommenderar – varav en är ETT MÅSTE (jag lovar, den är ett måste):

 

 

 

Här är tre pangprodukter och ni som följt mig länge kan nog redan nu gissa vilken av dessa som är mitt måste?

 

 

Jo; Maxosol!

Herregud, jag kan inte vara utan Maxosol?! Det startade för cirka 5 år sedan efter jag fått Noah och jag bytt p-piller och plötsligt fick soleksem så fort jag vistades i solen. Jag som ALDRIG haft soleksem förr och som inte kan bränna mig? Det var liksom inte ens det att jag brände mig nu utan soleksemet kom direkt och kliade nåt vansinnigt, så då började jag googla och det var många som skrev just om Maxosol så jag tänkte att jag ger det ett försök. Och sen dess? Sen dess är jag hooked.

Denna lilla tablett tar man en gång om dagen, och man ska starta 2 veckor innan man ska exponeras för sol. Den innehåller C-vitamin, zink och betakaroten och annat fint, och jag struntar i ”2 veckor innan” och äter denna varje år från kanske mars till ungefär oktober (då jag byter till Rosenrot, heh). För inte nog med att jag inte fick soleksem mer; jag fick också en mycket djupare, jämnare bränna som höll avsevärt mycket längre. Har alltså skrivit om denna i 5 år nu (utan reklam) och kan inte nog säga hur OFANTLIGT bra den är. Smakar apa, men det tar man för resultatet, lovar.

Maxosol hittar du HÄR och bunkra upp nu när du får rabatt – du kommer tacka mig sen.

 

 

 

Produkt nummer två som är ett måste är ett bra solskydd för ansiktet!

Kodordet här är för ansiktet – om du smetar in vanlig hudkräm för kroppen i ansiktet kommer du garanterat täppa igen porer. Det är som ansiktscreme – oftast har man ju en sådan anpassad för ens hud och inte samma som man smörjer in benen med, till exempel.

Denna från Evy är lättviktig och i en mousseform som lätt smälter in. Ska jag vistas i stark sol är det spf50 som gäller för mig, men denna är en bra ”arbetsdags-spf” som funkar under smink utan att bli glansig och 30 är pkej om jag inte ska sitta i direkt sol.

Denna hittas HÄR.

 

 

 

På Apotek Hjärtat hittade jag även den här roliga lilla saken – en spf för kroppen som både har hög solskyddsfaktor och extra bronzingeffekt som hjälper huden att utveckla en djupare färg. Mumma! Skyddad men solbrun är det bästa (man blir ju sjukt solbränd ändå? trots att man har spf 30-50 och inte pressar – plus att brännan håller längre än om du blir helt svedd).

Den finns HÄR.

Så; om du som jag har lite resor inplanerade eller redan nu smyger till dig lite av vårsolens starka strålar – kolla in det gigantiska sortimentet av Solprodukter hos Apotek Hjärtat HÄR. Och koden XFRU20 ger som sagt 20% på ett köp om du handlar över 400 kr – gäller online och till och med den 15/5.

Och för guds skull vänner – testa Maxosol om du inte redan gjort det! Den gör verkligen hela skillnaden.

Reklam för APOTEK HJÄRTAT

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att skydda huden i sommar!

  1. Pga zinköverskott provar jag en annan betakarotenprodukt för första gången (med bara betakaroten) och hoppas så på minsta lilla resultat 😅

    Evys facemousse är absolut enda jag använt i ansiktet som jag inte avskyr! Rekommenderar till alla 😄

  2. Samma här använder endast EVY facemousse dagligen lätta att applicera och doftar bara flyktigt så den rekommendeas verkligen

  3. Haha Emma, ​​jag har ett leende på ansiktet. Jag tycker att detta är den bästa produktpresentationen EVER. Coola bilder TILL en ❤️ produkt. Med solkrämen jag måste se FIRST, jag behöver 100 som faktor 😉 Tusen tack för presentation ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *