Att vara hemma och vända igen.

 

 

Phju – så var man hemma igen?

Bara för att vända mer eller mindre; jag kom hem runt halv ett igår natt och inatt går taxin vid 04, så lite mer än ett dygn är jag hemma för att packa om, tvätta, klappa på djur och få hit pojkarna. Sen är det som sagt på det igen; Grekland väntar med vad som ser ut som alldeles fantastiskt varmt väder och jag ser så mycket fram emot en veckas ledighet med pojkarna.

Det var dock skönt att ha gjort Barcelona innan för jag var så trött!!!! där att det inte var klokt? Sov varje möjlighet jag hade; slumrade mellan jobben, hade siesta varje dag mellan 3-5, somnade i princip var man än satte mig de första två dagarna. Inte förrän efter två dagar ungefär började jag bli mer normal och kunde hålla mig vaken som en vettig människa. Fanns tydligen en hel del sömn att ta igen och en hel del stress som lämnade kroppen, och nu är jag mer utvilad och redo för nya äventyr och glad att jag slapp zombie-stadiet samtidigt som jag skulle rodda två barn på semesterort.

Så; idag kommer två stycken barn som är pepp på semester, jag ska tvätta Barcelona-tvätten och bara stuva om lite i resväskorna och tja – sen är det dags.

Nästa stopp; Grekland <3

 

6 kommentarer till “Att vara hemma och vända igen.

 1. Välkommen tillbaka och fortsätt med din Europaresa utan stress. Njut av nya äventyren 🥰☀️

 2. Men du…var rädd om dig ❤ du verkar köra alltför hårt. Stanna upp och njut livet mer. Inte bara på en resa utan i vardagen också.
  Kram fr en som också är jääättetrött.

  1. Första lediga helgen jag har. Det var nattfrost fram till alldeles nyss och nu är jag ju inte hemma.

 3. Var är hundarna? Har nog bara sett bilder på söta kaninbebisar vilket iofs är väldigt mysigt.
  Tog exmaken hand om hundarna efter skilsmässan?
  Saknar dina lite mer personliga inlägg. Hur bor ni nu? Har du kvar Drömmen?

  1. Nej hundarna är med mig. Om du följer mig på Instagram ser du mer.
   Jag är så personlig jag känner för att vara just nu. Har aldrig varit privat här inne men delar det jag känner för när jag är bekväm med det och mycket av dina frågor hade du haft svar på om du läst regelbundet 🙂 hundarna kvar, drömmen kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg