Att vara här!!

 

Här.

På plats i Barcelona och lever mitt bästa liv utan att frysa ett dugg. Idag har vi hunnit med jobb och en tur på stranden och en promenad på kvällen bort till shoppingstråken (där jag köpte mig en scarf), och så har vi ätit räkor i smör och vitlök för det är något av det godaste som finns.

Imorgon ska jag starta ganska tidigt så jag har redan nu bäddat ner mig i hotellsängen – det finns en stor terrass som hör till rummet, så jag ser Barcelonas hustak i kvällssol när jag skriver, och det känns i huden att den inte är van vid sol – trots spf50 och trots att jag inte varit i direkt solljus så känns det att den mött solen för första gången på en halv evighet. Ändå bra, då får den inte samma chock av solen i Grekland på söndag.

Jag hinner inte skriva så jättemycket tyvärr, men jag samlar bilder åt er så ni kan få lite matigare inlägg sen.

Just nu njuter jag mest som en katt av att inte frysa, av att gå utan jacka och av den där doften bara utomlands kan ge.

Mmmm Barcelona har varit välkomnande, hittills. Två dagar till här sen hem och byta resväska och pussa pojkar <3

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att vara här!!

  1. Vilken härlig bilder och intrycket . Du vet att jag ser gärna dina verk och bilder som en person som gillar att ta bilder själv 😉 Well done <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *