Att ha lite snabba från Barcelona.

 

(Innan nån får panik här som på Instagram – nej det är inte en förlovningsring, haha, så snabbt jobbar jag inte. Det är en ring Noah köpte åt mig och alltså därmed det absolut finaste jag har <3).

 

Hur är efter-resan-känslan?

Bra! Som jag skrev sist var jag så vansinnigt trött de två första dagarna där och kunde knappt ens fungera kändes det som. Desto skönare känns det nu, när man har fått ge efter för att inte fungera i två dagar och det inte gjort något. Nu är jag mycket mer utvilad.

Hur ser veckan ut?

Jo men nu är vi ju på Rhodos sägs det! Skriver detta kvällen innan vi reser, alltså igår, så vem vet. Men tanken är som sagt att vi ska vara på Rhodos hela veckan och inte ta oss tillbaka igen förrän på söndag. Ja, följer du mig på Instagram har du säkert mer koll i realtid.

Vad var bäst med Barcelona?

Många saker. Ett; att det var en resa så tätt inpå en annan resa med pojkarna – jag får liksom alltid nästan dåligt samvete när jag reser och de inte är med? Även om det handlar om att resa för att jobba. Men nu behövde jag inte ha det, eftersom jag vet att de skulle få sin resa direkt efter. Två; att få lite värme! Det var absolut inte tropiskt, runt 22 grader kanske och som en svensk sommardag, men all värme var så efterlängtad att jag sög i mig den som en svamp. Tre; maten såklart – har ätit så mycket grillade räkor i vitlökssmör att jag praktiskt taget är en. Och så fyra; hur perfekt staden är för att strosa runt i? Träd har bevarats längs med gatorna så det skuggar behagligt, det finns mängder av kul affärer och vackra gamla hus – man kan gå hur långt som helst utan att tröttna.

Vad hade du på dig?

Ska försöka visa sen när jag var klädd haha, men på dagarna var det mest en omlottkjol i längre modell som går bra att fotograferingskräla i + linne, eller linneskjorta och shorts. På kvällarna gjorde jag en effort och drog på klänning, för det gör man i Barcelona tycker jag.

Bra shopping sa du?

B-r-a shopping! Och öppet en evighet på kvällarna ni vet, så ingen stress att hinna utan man kunde strosa i godan ro efter att man gjort klart allt som behövdes på dagen. Jag handlade en baddräkt, en sjal, några mjuka byxor och shorts, en solhatt och gulliga små armband till både mig och killarna. Och solglasögon! Men det var på flygplatsen så det räknas kanske inte.

Och ja, det var några snabba om Barcelona! Jag skulle inte säga att jag varit där nog för att ge en guide till Barcelona med tips på ställen om nån vill ha det; jag skulle nog till och med ha svårt att peka ut var vi har gått och var vi har varit, men det var fina dagar oavsett.

Lite värme, mycket räkor och en smula shopping.

Så skulle jag nog summera det 🙂

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha lite snabba från Barcelona.

  1. Hade inte läst ditt inlägg om X, hajade inte om ringen/jobba snabbt. Tack ändå för att du delar <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.