Att vara i värmen, äntligen.

 

Åh.

Det. Är. Så. Skönt.

Det är så skönt att vara ledig, så skönt att inte frysa, så skönt att vara sträv av havsvatten och trasslig i håret. Vi åkte till samma hotell som det nog är tredje gången jag är på nu? I Lindos på Rhodos, eftersom jag älskar att ha den avskildheten man har där och det lite lugnare tempot än till exempel hotellet på Mallorca – det var också bra, men det här är mer … Stilla. Och privat, liksom. Jag tycker om det.

Dessutom är det där med egen pool det absolut bästa som finns när man har barnen eftersom de utan överdrift kan bada från det man vaknar tills det att man faller i sömn, så med en egen pool behöver jag inte sitta vid en poolkant bland 80 andra badare och spana efter mina ungar – det är bara dom här, och jag kan sitta tillbakalutad och läsa med ett öga över kanten.

Vädret är fenomenalt, havet lite bitande när man kommer i men skönt ändå, på torsdag har jag bokat en båt som ska ta oss ut till en lagun för en heldag och imorgon ska Noah på massage – eftersom han är världens livsnjutare som verkligen uppskattar massage tycker jag att jag kan unna honom det nu när det är ledigt och allt. Jag har läst två böcker hittills, sover som en stock på natten och har ett sånt kreativt flow just nu i bilder – men inte särskilt mycket flow i text. Just nu hade jag helst bara velat fotografera och inte skriva så mycket, så kanske får ni stå ut med mer bilder och mindre text de närmaste dagarna?

Men nu; tillbaka till en tisdag på Rhodos.

Finns ingen annanstans jag vill vara just nu än prick här.

 

4 kommentarer till “Att vara i värmen, äntligen.

  1. Vad heter hotellet?
    Låter ju topp om ni är där för tredje gången.
    Jag var inne på att åka på klassisk all inclusive med allt man kan tänka sig som är kul för dottern, men när du skriver sådär så ändrar jag mig nog. Det ni har är sån semester jag behöver.
    Inte för att vi kommer iväg i år pga inga passtider men till ett annat år 😆

  2. Tittar gärna på en massa bilder från Grekland och värmen. 🥰 Jag är själv på väg till Kreta nästa vecka, kan inte vänta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg