Att ha favoriter!

REKLAM FÖR KAPPAHL & KAY/DAY

 

 

Ni har ju redan sett mig i setet i linne från Kappahls märke kay/day (och många andra plagg – jag är som sagt tokig i kay/day) men nu har de släppt ett lite liknande set, fast i silkig satin. Att ha som lyxig pyjamas hemma, eller varför inte glida runt i ute i sommar? Jag har ju som bekant absolut noll problem med att ta loungewear ut från hemmet – och det är just det kay/day gör så bra enligt mig;

de skapar plagg sköna nog att sova i, men också snygga nog att gå utanför dörren i.

Kan man begära mer?

 

 

Detta är som att gå runt i moln eller sockervadd?

Tunt och mjukt och böljande, ingenting som sitter åt eller är obekvämt. Byxorna med en vidare slit i benen hittas i tre olika färger HÄR och skjortan (som man kan ha till jeans på kontoret, tips) hittas HÄR. Och just det där med att kunna kombinera dessa plagg från kay/day både med andra plagg från kay/day och andra plagg från ens egna garderob är vad jag uppskattar så otroligt mycket; färgerna är alltid vackra och lättkombinerade och materialen och snitten alltid det skönaste mot kroppen.

Hela kay/days utbud hittar ni HÄR.

Och har du ännu inte testat ett av deras plagg så har du missat något <3 Bästa kläderna man kan hitta.

Reklam för KAPPAHL & KAY/DAY

 

 

1 kommentar till “Att ha favoriter!

  1. Älskar den här outfiten så mycket ❤️ Dessa byxor med slits är en dröm. Visst är presentationen superfin – tusen tack för fina inspiration 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg