Att vakna i parken.

VISTELSEN VAR EN PRESSINBJUDAN

 

 

Så; så blev det kväll i djurparken och skymningen föll och vi roade oss med att klappa fåren igen, och testa det där med att kasta lasso.

 

 

För sen var det nämligen dags för kvällsexpedition!

Då fick vi följa med en av värdarna runt i parken och mata djuren och ställa prick alla frågor vi kunde komma på.

 

 

Renarna och älgarna är alltid mina favoriter, såklart.

Och jag är fortfarande, 40 år senare, skeptisk mot grisar eftersom jag har ett kristallklart minne av när jag blev biten av just en gris på en djurpark när jag var liten. Lömsk jävel.

 

 

Utanför stugan väntade en påse marshmallows när vi kom tillbaka <3 Om vi nu ville grilla dom, eller stoppa dom i varm choklad.

 

 

Och på morgonen levererades det sedan en frukostkorg till både oss och kronhjortarna, fullt med godsaker att mumsa på medan parken vaknade till liv där utanför tältstugan.

Så himla fint dygn blev det.

Pojkarna och jag och djuren.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att vakna i parken.

 1. Vilket underbart äventyr och supergullig bilder <3 så en sällsynt bild. Du skrattar medan du kastar lassot , RESPEKT Emma😃 ❤️
  Jag har ett trångt ansikte och kämpa att jag gör allt rätt och håller mig i rytmen 😀

  Du vet att vi har vackra gamla Tinkarhästar, vi rider dem också med lasso och utan sadel, precis som de riktiga cowboys. .

  But anyway : Det är riktigt trevliga upplevelser sådan djurpark. Speciellt när man kan samla på så vackra minnen. Älskar Leo sin nya frisyr. Superflott Leo 👌

  pga : Älgar är dina favoritdjur? Jag hade en gång en dramatisk upplevelse med en älg. Det var nästan 20 år sedan. En älg stod precis bakom mig när jag fotade. Gav mig en kick , jag flög rakt mot kameran. Jag behöver inte beskriva dig vad det betyder när linsen hit ditt öga 😆🤣

  Men tack för din fantastiskt supersöt inlägget, älskar ❤️👌❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *