Att ladda för Smålandshelg!

 

Ooooh nu må ni tro att jag laddar för Småland!

Ska ÄNTLIGEN få öppna upp huset inför sommaren och jag har nästan tunnelseende; tänker inte på så mycket annat och tömde Hemtex häromdagen på nya sängkläder, lite nya kuddfodral och annat som Drömmen kan förtjäna (det var ju nåt år sen det blev bytt), och då längtar jag såklart ännu mer eftersom det blir mer påtagligt nära när hela gästtoaletten är knökfull av Hemtexpåsar.

Så; planen är att åka upp på fredag kväll så blir det hem söndag igen tyvärr, men sen midsommarveckan tänkte jag arbeta därifrån en stor del så från den vecka är jag där varje vecka med bara ett avbrott för Västkusten nån gång i Juli. Har beställt utehage och utebur åt kaninerna som jag hoppas kunna montera i helgen så att de får leva utelajf i sommar, katten ska med och bo in sig inomhus innan hon får gå ut och ja hundarna ska såklart med. Nu är dessutom hela familjen fästingsäkrad; fästingtabletter åt hundarna och katten, och jag och pojkarna har fått första TBE-sprutan och ska ta andra om 3 veckor när vi börjar vara i Drömmen mer så det ska förhoppningsvis ge en del skydd även om det bara är två av tre. Så ja; hela familjen är sommarlovsredo och vill inget mer än att få Smålandslivet att börja.

Så nu vet ni var ni hittar mig i helgen; nånstans i de Småländska skogarna, förmodligen i full färd med att hoppas på gädda vid en brygga.

(Bästa tiden är NU!)

 

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “Att ladda för Smålandshelg!

  1. Ha ha, orimligt nyfiken på hur du får plats med barn, djur och packning i bilen. Önskar ett inlägg om packning till Drömmen 😄 Har själv stuga, barn och katt och vet hur proppfullt det blir i vår bil vissa gånger vi åker. Och då är inga hundar eller kaniner med.

    1. Nu åker jag ju när jag inte har barnen, då är det mer plats så då passar jag på att ta med massor. Takbox och stor bil är grejen annars. Det enda som måste med är ju djuren egentligen – jag har en uppsättning kläder och handdukar och djurmat och kattlåda och allt där så det är inte mer än djur och barn som ska förflyttas. Nu hade jag handlat lite nytt och det är första helgen för säsongen så då är det alltid mer – men sen finns allt där 🙂

  2. Du er fantastisk!
    Elsker din kærlighed til (dine)dyr og at de ligesom dine drenge og Drømmen er en del af dig:)

  3. Låt drömmen börja, jag saknade dina hundar . Det är verkligen trevligt att se att du tillbringar sommaren där. Dream of never ending summer <3

  4. Välkomna till Barnens trädgårds glassbar i sommar och ät världens godaste glass, allt är hemgjort med riktiga råvaror. Du kan läsa mer på instagramsidan om du är nyfiken. Finns i Grimslöv ett par mil ifrån ditt Drömmen.🍨🍦

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *