Att ha sommarromantik och spets.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK FÖR LINDEX

 

 

Hittade denna ljuvliga blus på Lindex innan jag åkte till Drömmen och tyckte att den var så himla sommarromantisk och fin!

Klänningen jag tipsade om för midsommar sist tog ju slut jättefort, men denna kanske är ett midsommaralternativ? Tillsammans med en kjol (kanske den HÄR kjolen?) och ett par sandaler och en blomsterkrans blir den ju hur mycket midsommar som helst om man nu inte vill ha klänning. Och en kofta kanske, om nu midsommarvädret blir som det brukar vara. Linnet hittas HÄR och jag har min vanliga storlek (kan justeras med snörningen i midjan också). Hatten är köpt på LaFayette tyvärr, så den kan jag inte länka till.

Jag firar som sagt midsommar i Drömmen i år, det är allt som är bestämt än så länge. Sen hem, hämta barnen och återvända samma dag igen, för vem vill vara borta mer än nödvändigt liksom. Pojkarna pratar intensivt just nu om att leta kopparsnokar och grodor, om Drömmen-bakad morotskaka och belgiska våfflor vid utemöblerna, om sommarlov och jordgubbsplantor och jag förstår dom. Sista veckan i skolan är lika seg som sista veckan innan en semester för oss såklart, så självklart ska de frossa i sommarfantasier och jag ser fram emot att försöka leverera barndomsminnen det här året också <3

Men nu; åter till lite vardag ett litet tag till!

Idag; med duggregn och havsdoft.

5 kommentarer till “Att ha sommarromantik och spets.

 1. Vad har du fått tag i din fina solhatt. Läser din blogg varje dag och njuter av alla fina bilder du delar med dig av till oss. Tusen Tack snälla du och njut nu av sommaren.

  1. Tack snälla! Hatten är som sagt köpt på LaFayette i Nice, så den finns kanske på deras hemsida men annars vet jag tyvärr inte :S

 2. alltid väldigt vacker. Du ser helt fantastisk ut. Njut av drömmen och sommaren..

  Jag bakar också våfflor. Belgiska och chokladvåfflor med keso 🙂

 3. Hej,

  ljuvliga foton 😊 Är nyfiken på underkläder och armband? Varifrån? Vilket material?

  1. trosorna är också från Lindex (brazilian) och armbanden köpta på resa; det ena med små pärlor och det andra små blå kulor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg