Att ha saker jag vill fixa i sommar.

 

Ok, så som ni vet ska ju HELA sommaren spenderas i Drömmen vilket är lajf för mig eftersom det var tre år sen jag kunde lägga så mycket tid där. Men det innebär också att det finns en del att fixa, och det finns några saker som jag har på min ”vill göra”-lista:

 

 1. Hitta en stoooor, bra grill (helst med kol)! Detta vill jag verkligen; i år är det dags för en monstergrill med mycket avställningsytor och där man kan kolgrilla mycket på en gång. Men det finns ju typ 1000 olika grillar så det är en del att läsa på för att veta vad man ska välja. Så jag behöver sätta mig in i det känner jag, göra ett bra beslut. I sommar ska det grillas som satan.
 2. Fixa fönster. Några fönster behöver plockas ner, skrapas, målas och kittas om. En viss utmaning eftersom jag inte har en kranlift vilket typ hade behövts, heh. Får klara av det där på något sätt.
 3. Måla lite snickerier i sovrummet – mest fönster här också faktiskt.
 4. Lära mig bli grym på att fiska med jigg. Jag har monterat några egna jigg nu och har väl en halvdan teknik – men jag vill bli GRYM!
 5. Uppdatera uteplatsen med lite nytt parasoll, plantera om i krukorna och addera nån dyna. Bra komplement till den tilltänkta monstergrillen.
 6. Träffa MormorGöran.
 7. Fotografera. Har fått en sån lust tillbaka för att fota; särskilt nu när det är ljust och jag har tid varannan vecka på ett annat sätt och när det vankas lediga dagar. Jag vill fotografera, mycket,
 8. Njuta.

 

Ändå 8 bra saker kan jag känna? En rimlig lista för en hel sommar.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha saker jag vill fixa i sommar.

 1. Här kommer ett tips på en grill. Ingen ’vanlig’ kolgrill men du grillar med kol men behöver inte vänta på glöden på samma sätt Du startar den och kan grilla efter typ 10 minuter. Går också att röka mat i den, röka egen lax är gudomligt t ex.
  Kolla upp Masterbuilt Gravity 1050.

 2. Så låt den eviga sommardrömmen och sommarlovet börja ❤️

  Till grillen. Vi har tre Eftersom vi bor i ett naturreservat är kol förbjudet under sommaren på grund av brandrisk. Vi har därför fortfarande en gasolgrill från Weber, den största modellen.
  Läs mer om https://www.weber.com/SE/sv/home/

  Vi grillar året runt, även höst och vintertid. Vi använder kol och hickorychips till smoker:)

  Hoppas det hjälper dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *