Att ta sista Ystad-dagen!

 

Sista Ystad-dagen på länge!

Inte för att jag avskyr Ystad, inte alls, men att få åka till Småland för sommaren är ju livet för mig – så då får man lov att vara lite extra pepp. Bilen är packad  och ni är många som frågar HUR man packar – alltså det är ju inte så mycket som ska med mer än djuren? Hundarna där bak i bagaget (jag har en SUV och ingen liten bil) katten i en transportbur, kaninerna i två transportburar och det är ju allt, typ. Första gången jag kör upp för säsongen är oftast mer men då finns det takbox också att ta till, men annars är det så att jag har en uppsättning kläder där, en uppsättning av allt man behöver, så det är inte mycket som ska dras fram och tillbaka. Lite tvätt, kläder till barnen och djuren bara.

Men ikväll kör jag alltså! Ska bara fixa håret och sen jäklar.

Låt oss starta Smålandssommar, vänner!

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ta sista Ystad-dagen!

  1. Ha en underbar sommar och hoppas att du får mycket fisk!
    Kramar Stina
    ps snälla många bilder ds

  2. Det ser ut som en toppendag. Hoppas du får en underbar sommar med mycket fisk, sol, stressfri tid ☀️🌸💚

  3. Mitt paradis ligger i Blekinge. Åker efter midsommar och jag känner igen mig i känslan. Så pepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.