Att ha midsommar-somrat!

 

När var det ens såhär varmt på en midsommar sist?!

Helt otroligt vilket väder.

Jag spenderade min barnfria midsommar med att bada i sjön för svalka, äta chark, klippa av rabarber och göra chutney och somna i alldeles bra tid klockan 22, heh. Jag är ju ingen nattmänniska som ni vet.

Jag har en ny grill som kommer på måndag så tänkte att en rabarberchutney inte skulle sitta fel – det är ju så jäkla gott till grillat! Så jag kokade upp en med rabarber, balsamvinäger, honung, körsbärstomater, chili och ingefära och sen doftade hela Drömmen ljuvligt resten av kvällen.

 

 

Men nu!

Nu är det lördag och pojkarna ska hämtas och sen kommer vi nog förmodligen ligga i sjön konstant resten av veckan, iallafall om man ska tro väderleksrapporten. Inte en enda dag med svalka, och jag älskar det! Ser fram emot att svettas, bada, grilla och baka en vecka nu.

Hoppas ni hade en fin midsommar, vänner. Och att ni tar hand om er, på alla sätt <3

4 kommentarer till “Att ha midsommar-somrat!

  1. Tiden går ju snabbare, men inte den här bilder. Det är ett fotavtryck och minnen av en underbar sommar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg