Att ha fått lite regn.

 

 

Efter en vecka med nästan tropisk värme kom regnet och sköljde bort den där hettan för en eftermiddag.

Helt galet vilket väder vi haft? I juni?

Jag prickade uppenbarligen den absolut bästa semesterveckan, heh. Jag arbetar ju veckan som kommer (men härifrån) så för min del får det gärna vara svalare så att man inte sitter inne och kastar längtansfulla blickar ut och suktar efter att få gå ner till sjön och doppa sig.

 

 

 

Jag plockar ogräs och ser gurkan växa och planterar buskar för att skapa insynsskydd och vallar pojkar och bakar och svär åt katten som klättrar i träd (herregud hon tog sig upp på tok för högt häromdagen och jag var beredd på att behöva hitta en arborist för att hämta ner henne, men hon lyckades fasiken komma ner själv så nu är jag mer ok med hennes klättrande eskapader) och blöter kylhanddukar åt Haggis så hon mår bra i värmen – ungefär det där består mina dagar av. Nu blir det alltså ett avbrott med jobb men det gör inget – när jag stänger datorn är jag fortfarande här, så för mig blir det som en minisemester bara det.

Nu ska jag ut på jakt efter en liten TV så att det kan spelas TV-spel här när regnet kommer!

Hoppas ni får en fin söndag, vad ni än gör <3

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha fått lite regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.