Att ha aktiva ingredienser – till rekordpris.

REKLAM APOTEK HJÄRTAT

 

 

Åh, vänner – nu har jag något riktigt bra åt er!

Du som vill testa det där med aktiv hudvård men tyckt att det känns för krångligt eller för dyrt? Nu Har Apotek Hjärtat lanserat en ny gren av sin Apolosophy-serie som heter Apolosophy Active+ och som består av rena, fantastiska produkter med aktiva ingredienser – okomplicerade och med ett pris som är svårslaget. Just nu har de även 25% rabatt vid köp av två produkter, så ännu mer svårslaget.

Koden FRU5 ger dig dessutom 5% extra rabatt på Apolosophy Active+ serien fram till söndag 10/7 (Apotek Hjärtat har redan 25% rabatt vid köp av två produkter men min kod ger alltså 5% extra).

Detta är helt perfekt till dig som vill testa något mer av alla de där fancy aktiva ingredienserna man läst så mycket om, eller som är lite rådvill över var du ska starta egentligen. Här är fem tips:

 

 

Alla serum kommer i praktiska pipett-flaskor, plus för det.

Här har jag:

Apolosophy Active+ Hyaluronic Acid Serum innehåller 2% av det kroppsegna aktiva ämnet hyaluronsyra, som kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt. Perfekt för dig som vill plumpa upp med fukt, alltså! Den hittas HÄR.

Apolosophy Active+ Vitamin C Serum innehåller 1% ascorbyl glucoside som är en stabil och effektiv form av vitamin C. Jag som har pigmentförändringar svär på vitamin C och dess egenskaper – med ett effektivt vitamin C-serum morgon och kväll kommer du se en stor skillnad på bara någon vecka. För dig som har pigmentförändringar med andra ord. Finns HÄR.

Apolosophy Active+ Vitamin E Serum är ett oljebaserat serum med 8% tocopheryl acetate + tocopherol, två former av den kraftfulla antioxidanten vitamin E som kan bidra till att motverka för tidig åldrande hos huden. Har du inga pigmentförändringar men vill jobba med att mota ålderstecken i grind är vitamin E mer din grej. Finns HÄR.

Apolosophy Active+ Caffeine Eye Serum verkar skyddande och stimulerande för den känsliga huden runt ögat. Ge ögonpåsarna koffein bara och väck området runt ögat, Finns HÄR.

Apolosophy Active+ Care & Barrier Face Cream är en intensivt mjukgörande och fuktgivande ansiktscreme med naturliga lipider och hudegna fuktbindare. För dig som vill bygga en tåligare hud, eller lugna en stressad hud. Finns HÄR.

Och som sagt;

koden FRU5 ger dig dessutom 5% extra rabatt på Apolosophy Active+ serien fram till söndag 10/7 (Apotek Hjärtat har redan 25% rabatt vid köp av två men min kod ger alltså 5% extra). Hela serien ser du HÄR.

Och heja Apotek Hjärtat för att ni gjort aktiv hudvård tillgängligt och okomplicerat <3

Reklam för APOTEK HJÄRTAT

 

 

4 kommentarer till “Att ha aktiva ingredienser – till rekordpris.

  1. Vilka underbara produkter. Jag älskar produkternas med vitamin D och E. Tack för tipsen ❤️

    1. Jooo? testade precis, funkade. Det är 5% extra när du handlar 2st Active+ som redan är på 25%.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg