Att ha det enkla.

 

Oftast är det allra enklaste det finaste.

Som här; vas från HM med skogsplockad gren i – jag har en på varje sida av sängen nu och det är som att ha lite skog inomhus. Det, och baldakinen, gör att Noah tycker det känns som om vi tältar.

Ny veckad startad och det känns helt okej att börja jobba faktiskt – jag är otroligt mycket mer avslappnad än jag var förrförra veckan, sitter inte lika hårt upp i varv och har inte lika lätt till stress. Jag är liksom naturligt uppe i varv i mig själv så behöver inte tillsätta stress utifrån (som att hoppa fallskärm till exempel, fy fan, jag producerar redan kortisol så det räcker) och måste vara lite vaksam på signaler som säger att det börjar bli för mycket. Veckan innan semestern fanns lite signaler där, nu är de mer vilande. Och jag har fler ledigheter liggande som ni vet, så det ska nog bli ordning på mig också.

Nu ska jag surfa fåtöljer (skulle vilja ha en mullig, mjuk, ny här i Drömmen) och ta hand om brownien som står i ugnen innan arbetsdagen börjar (japp, går man upp 05 hinner man morgonbaka, jomensåatt).

En tisdag väntar, och brownie med den.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha det enkla.

  1. Gomorgen Emma 🙂

    Så sant och håller med dig … Jag är också för enklaste sakerna. Du kan pimpa ditt rum så vackert med naturen.

    Det här ser perfekt ut som alltid 💚🌺

    Bli inte stressad. Stress är verkligen en daglig fiende och förstör vår hälsa.

    Önskar er en super sommardag 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.