Att ha spöregn och kristaller.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK TILL LYKO

 

 

Idag spöregnar det – vädret har verkligen störtdykt denna veckan men skit i det; pojkarna är här och vi åker på äventyr varje dag. Igår var vi och handlade kristaller, båda valde ut stenar de tänkte att de behövde och så en liten elefant att sätta här hemma med snabeln mot ytterdörren för att bjuda in lycka och välgång. Jag köpte också stenar – hur kan man inte? När man ser alla dessa karamelliknande små vackra ting som alla hjälper till med något.

Försöker göra den här semestern till omsorg, nämligen. Omsorg om hälsan och om själen. Hittat super food-pulver både för immunsystemet och hormonbalansen som jag gör skitäckliga smoothies av och dricker på morgonen, går på massage, torrborstar, smörjer in, tar tid för hudvård, äter mycket hemmabakade kakor (bra för själen) och tingeltanglar med kristaller.

Men! Tipsade om denna från min sommarnecessär på stories igår och tänkte att den är bra nog att dela även här.

 

 

Den här har jag på sommaren istället för smink!

Det är en färgad dagcreme kan man säga, men jag har den ovanpå min vanliga dagcreme som ett substitut för foundation eller puder. Den ger ett lättare resultat; den täcker men inte lika mycket som en vanlig bas – den mer jämnar ut hudtonen och ger en härlig glow. Du ser osminkad ut, fast med lyster om ni förstår? Dessutom med SPF30 vilket är ett stort plus. Det är den här och en från JI jag varvar med under sommarmånaderna. Jag har nyansen TAN07 på sommaren och den hittas HÄR.

Idag ska jag och Noah på massage/healing och sen ska vi alla till badhuset för att öva på att dyka från pallar och att hålla andan superlänge under vattnet. Så även om det är en jobbvecka hinner vi ganska mycket ändå, faktiskt. Tack och lov är kvällarna ljusa, på så sätt tar dagen nästan inte slut.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha spöregn och kristaller.

  1. Har samma produkt, fast som min mest täckande foundation, hehe. Man blir lite glansig, brukar matta ner runt ögonen med JI amazing base. Lätt makeup är min melodi!

  2. Använder samma, men i färgen vanilla året om. Solar inte, så jag behöver inte byta till en mörkare ton sommartid. Den är perfekt!

  3. Åh är ni i drömmen nu? Älskar kristaller ~ vart handlar ni era tro? O massage healing! Berätta gärna mer <3

  4. Kommer ihåg att du skrev om Bareminerals på story…du nämnde någon mer nyans än TAN07 som du inte hade på sommaren vilken va det…..köpt och testat TAN07 är jättenöjd…
    Ha en fortsatt fin sommarhälsning från Öland

    1. Hmmm var det inte foundation? Det ligger under höjdpunkter i ”hudvård och sånt” om man vill se det igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.