Att njuta av det genuina.

 

Något av det finaste i detta landskapet tycker jag är gårdsbodarna.

Inom en timmes radie finns det säkert 5 stycken; alla säljer grönsaker eller must eller sylt eller bakat, allting gjort i närområdet och allting alldeles ny-upplockat. När vi köpte Drömmen så fanns bara alternativet att betala i gamla mjölkkannor, nu har de utökat med swish också haha – men den genuina känslan är fortfarande där.

Och att det fortfarande går att lita på människor nog att ha såna här bodat uppställda och förlita sig på att de som tar med sig något faktiskt betalar <3

 

 

Så nästa gång du är ute och kör och ser en gårdsbod – sväng förbi och botanisera! Vad man än köper går ju till den lantbrukaren och det är något speciellt med närodlade tomater eller nypotatis för den delen.

Idag hoppas vi på värme nog att gå till stranden för första gången på nästan en vecka – men om det inte blir möjligt så ska vi nog hitta på något annat med bad. Temperaturen har droppat på tok för mycket för min smak den senaste veckan – men det är mycket sommar kvar så det ska nog ordna upp sig.

Men tills dess;

vi grillar och spelar spel och besöker gårdsbodar och åker på äventyr.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att njuta av det genuina.

  1. Du får åka till Loshult och Loshults handelsbod fredag-söndag och njuta av gudomligt goda bullar, surdegsbröd och köpa med pizzadeg.

  2. Jag är glad att du har det trevligt. Jag älskar också gårdsbordarna. Vi stöder generellt våra lokala bönder 💚 Jag älskar det fräscht och jag uppskattar våra bönders arbete. Så underbart att du också gör det.❤️ Superflott bilder 👌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.