Att kvällspromenera.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR TILL KAPPAHL

 

 

Aaaah sommarkvällar?!

Varje kväll tar vi en promenad – antingen för att köpa nåt bakat i en av bodarna eller för att ta ett kvällsbad eller för att hälsa på kossorna som betar i hagarna och som just nu har kalvar så söta att man storknar. Min absolut högsta önskan som barn var att rida på en ko. Sjukt men sant. Jag red ju väldigt mycket på hästar så det var väl inte spännande nog tänker jag? Eller så var bara tanken på att rida på en kossa så out there att det gav mening på nåt vis när man var typ 6 år.

Nu ska högsommaren komma tillbaka sägs det och gärna det, jag vill ha värme. Men även om det inte är 26 grader på dagen längre så är kvällarna alltid stilla och mjuka och sköna här, och sjön känns bara varmare ju kallare det är i luften. Pojkarna kan ju bada i t i m m a r utan att ens huttra, jag som inte tål kallt kan ändå simma runt nu i sjön (såpass varm är den) men några timmar ligger jag inte i såvida det inte är badkarstempererat över 40 grader, ha.

(Och för er som undrar – kläderna på bilden är Kappahls Newbie fast för vuxna! Världens mjukaste kimonoset, alldeles lent i tyget. Kimono HÄR och byxor HÄR <– reklamlänkar. Skorna är EMU Australia och japp jag går ute med inneskor för det får man göra.)

Nu startar min lediga vecka, bara halva dagen idag sen kör jag ledigt igen. Så ses snart!

Nu ska jag arbeta klart här, sen klocka ut igen för flera långa, lugna dagar utan tid eller måsten.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg