Att ladda för mer marknad och ny pojkvecka.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK FÖR LINDEX

 

Kjol med rynkad effekt finns HÄR, topp med rynkade ärmar HÄR

 

Snart ny vecka!

Och med ny vecka kommer pojkarna och vädret ska bli kasst så det planeras aktiviteter som Laserdome och nån trampolinpark och kanske bio igen (såg nya Minionerna när den hade premiär – gullig) och så ska vi på marknad igen, för marknad är typ det roligaste som finns tycker de där två. Jag själv är inte så imponerad längre kanske, men jag besöker hemskt gärna mest för churros och munkar och korv och ost som sagt. Osten jag köpte på Hästveda är f a n t a s t i s k (en riktigt torr Primadonna) och avnjuts varje dag, och jag skulle ju som sagt kunna leva på ost om jag så fick välja bara ett enda livsmedel att äta resten av livet.

Och vad har jag gjort mer den här veckan?

Jag har varit på loppisar och hittat mängder med tavlor eftersom jag fick feelis för att kanske bygga en tavelvägg här i Drömmen, och så hittade jag en gammal skolbänk åt Noah + bakelittelefoner och porslin och annat att ha i lekstugan. Det är så kul med lekstugan; den var hype året den byggdes och sen var de lite i ofas i ålder men nu är Noah i rätt ålder och har en nyförälskelse i lekstugan så nu är det kul att fylla på den igen). Loppisar är ju det absolut bästa när man ska hitta roliga leksaker till en lekstuga, jag hoppas att kunna hitta en gammal kassamaskin nån gång. Det hade varit livat.

Men ja; snart ny vecka, bara några dagar kvar att stöka runt så jag är bara deras när de kommer.

Längtar, som alltid.

 

2 kommentarer till “Att ladda för mer marknad och ny pojkvecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg