Att ha egendopp.

 

 

Något av det bästa som finns är att kunna vandra ner genom skogsstigen, och doppa sig alldeles ensam utan en själ i sikte. Visst kanske där finns en tysk på kanot nånstans ute i horisonten, men det bryr jag mig inte om – jag har inget att visa de inte redan sett i sitt liv om de nu skulle vilja sitta med kikare och spana in galna nakenbadare vid träbryggor.

Nu är värmen här på blixtbesök (och ska försvinna igen, huuuh) så jag passar på att n j u t a så mycket jag bara kan, vara ute sent med kameran, göra min morgonträning, vattna alla blommor innan arbetsdagen startar, promenera med hundarna, måla fasaden och snegla mot fönsterna. Jag ska kitta om några fönster och måste börja snart – det har bara varit för varmt nu. Snart. Snart ska jag ta tag i det.

Jag fördriver tid, i värmen, jobbar på dagen och har semesterkänsla på kvällen.

En juli att spara.

 

 

1 kommentar till “Att ha egendopp.

  1. Vilken vacker utsikt och bilder ❤️ Älskar din dagliga rutin också. Jag gör också min morgongymnastik i form av yoga eller Pilatus. Härligt när man kan börja dagen så.

    Måla fönstren, nej, det skulle jag inte göra heller i värmen. Det är bara för varmt för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg