I annonssamarbete med MANTLE

Att ha en ny favorit i familjen.

REKLAM FÖR MANTLE

 

Jag fick ett prov på MANTLEs The Wow Serum med i nån beställning en gång och när jag väl kom till att testa den så blev jag helt tokig nästan – det var en av de absolut bästa C-vitaminserum jag haft! Det ger en helt fantastiskt glow på huden utan att vara det minsta oljig, och cannabisoljan (yes, MANTLE har blivit lite kända på att använda CBD-olja i sina produkter) visade sig vara lugnande på min hud, så det blev till att beställa ett nytt illa kvickt.

Och sen halvvägs in i den flaskan så var jag fortfarande lika amazed, så då tänkte jag att det var lika bra att beställa deras dagcreme och mask också (masken har vunnit massa awards, jag förstår varför).

 

 

Såhär står det om CBD i hudvård: CBD är en aktiv och potent hudvårdsingrediens berikad med kraftfulla antioxidanter som bekämpar fria radikaler och ger huden djup näring, lyster och fyllighet. Tack vare dess lugnande och balanserande egenskaper på huden är CBD en fantastisk ingrediens att använda sig av oavsett om du har känslig och torr hud eller är oljig och aknebenägen.

Så; C-vitaminserumet använder jag som sagt för att jag har pigmentering (mörjare fläckar/ojämn hudton) och C-vitamin är the shit för att hjälpa till med att få bukt med dessa. The Dream Mask är en nattmask som man har på natten som innehåller CBD-olja, hyaluronsyra, havtorn och annat gott för att riktigt plumpa huden när man sover och jag som har lite fet/aknebenägen hy använder deras chill cream – den är lite lättare och arbetar samtidigt med att lugna reaktiv hud.

Och koden EMMAL ger er nu 20% rabatt på all hudvård hos MANTLE! Koden gäller bara i 48h (27-28/7) så det är lite snävt med tid men bättre än inget 🙂

C-vitaminserumet hittar du HÄR
The Dream Mask HÄR
Chill Cream HÄR

Och hela utbudet HÄR.

Kanske blir du lika förälskad i MANTLE som jag blev.


Reklam MANTLE

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha en ny favorit i familjen.

  1. Helt OT men var har du köpt den där prydnaden i naturmaterial som du har i sovrumsfönstret? Har för mig att du har svarat på det tidigare men letar o letar o hittar inte.. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *