Att ha marknat sig igen.

 

Och så marknade vi av oss igen!

Den här gången var det så otroligt mycket folk att kameran inte kom upp mer än till de här bilderna, men det var så som en marknad ska vara – stökigt, goda våfflor/churros och stånd fulla med saker man inte visste att man behövde. Den här gången blev det viltkorv, godisremmar, handstickad kofta och fotbollskläder (det senare till Noah som följer EM med stor entusiasm, så himla roligt). Det var i princip exakt samma utställare som i Hästveda såklart, men skit i det. Marknad är marknad.

På fredag ska vi se DC League of Superpets som har premiär, och ikväll ska vi hoppa i såndär livsfarlig trampolinpark (sist hoppade Noah så mycket att han kräktes, minns ni? haha) så varje dag är fylld med någon aktivitet, som sig bör när man har sommarlov. Och huset ska målas klart här – målar inte hela men bättrar på och tar små luckor här och där när jag hinner, och så blir det ganska mycket tillslut. Man har ju inte arbetat på ett färgbolag utan att det gett nån form av målerisnabbhet 😛

Men ja, lite sånt gör vi. Vad gör ni?

3 kommentarer till “Att ha marknat sig igen.

  1. Sitter i en österrikisk bergsby efter dagens vandring och bara existerar. Solen skiner och jag har fått en kall öl. Helt underbart! Och ni ser också ut att ha det himla trevligt!

  2. Låter som en bra utflykt 😀 här packas för några dagar i Skåne (strax utanför Åhus). Hunden förstår inte varför hon inte får plocka upp sina saker ur tygkasse..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg