Att ha torskat sig.

 

Vad kan man göra en solig sommarlovsdag om man är okej med att vakna tidigt och köra en bit?

Jo – man kan ut på torskfiske!

En gammal favorit som nu dammades av tillsammans med barnen, Noah är ju extremt fiskebiten nu och jag är såklart själaglad över att vi delar denna passion och att jag nu har sällskap på mina fiske-eskapader av någon lika inbiten som mig.

 

 

Och fisk blev det!

4 stycken ätbara/tillräckligt stora torskar att få med hem, plus några lite för små som kastades i igen och Noah hade the time of his life där ute på havet där man liksom knappt han sänka ner betet förrän man hade något tungt att dra upp. Rekommenderas verkligen för er som har barn som gärna fiskar – och ett plus att det är fantastiskt skönt att vara ute till havs nu när sommaren ännu inte lämnat.

Väl hemma sen så lagade Noah (med lite stöd bara) smörstekt torsk med potatis, räkor och romsås och var omåttligt stolt över att ha varit den som försåg familjen med mat alldeles själv.

Typ världens finaste dag? Vill göra om, varje helg.

 

3 kommentarer till “Att ha torskat sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg