Att ha vardagsuniform.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR WEEKDAY

 

Vi går mot sensommar och höst, och tillbaka till jobbet vilket innebär att vardagsuniformen åker på.

Efter två år utan att ha jeans på under pandemin finner jag mig själv nu i ett omättligt sug efter jeans; alla modeller, alla färger, alla slitningar. Från att ha varit en som samlar kavajer är det just nu jeans av någon konstig anledning? Jag var ganska säker på att de hade försvunnit ur min garderob och att jag inte skulle vara sugen på att ha dom tillbaka.

Men tji fick jag, och tur det kanske. För det är ju otroligt enkelt med jeans.

 

 

Och det här är nog en ganska klassisk vardagsuniform för mig nu.

Jeans + polotröja, och så en keps på det om jag är ledig. Dessa jeansen är ett par klassiska high waisted med mycket stretch och bootcut – det funkar alltid. Det är de HÄR (reklamlänk) och jag tycker att de är ganska små i storleken, så gå upp en storlek (det är framförallt midjan som är smalare än normalt). Polotröjan som är en inte lika strypande version av polo finns HÄR (reklamlänk) till riktigt bra pris.

 

 

Och något som kommit ganska mycket nu till hösten är puffer-västar, alltså lite mer volym. Ja tack för mig – jag har redan införskaffat två och det jag tycker om är när man kan justera passformen med dragsko som på den HÄR (reklamlänk). Perfekt att dra på när man tar hundpromenaden på morgonen eller kvällen.

Att sommaren tar slut är lika jävligt varje år, men att höstmodet kommer är lika kul.

Tur det, inte sant?

2 kommentarer till “Att ha vardagsuniform.

  1. Vilka underbara kombinationer av jeans och pikétröja. Jag gillar speciellt mönstret på jeansen från 70-talet. Gillar den verkligen och du kan bära den ❤️😍👌

  2. Tack för tipsen! Jeansen är exakt vad jag letar efter och bra pris! Skulle gärna se din kavajsamling också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg