I annonssamarbete med MANTLE

Att ha en chans till!

REKLAM FÖR MANTLE

 

 

För er som missade koden till Mantle förra gången – nu kommer ännu en chans!

Koden EMMAL ger 20% på hudvård i 48 h*

Mantle har blivit en förälskelse för mig; deras hudvård med cbd-olja har visat sig fungera fantastiskt bra med min hud och glowet som deras wow-serum ger är helt enkelt oslagbart. ”CBD är en aktiv och potent hudvårdsingrediens berikad med kraftfulla antioxidanter som bekämpar fria radikaler och ger huden djup näring, lyster och fyllighet. Tack vare dess lugnande och balanserande egenskaper på huden är CBD en fantastisk ingrediens att använda sig av oavsett om du har känslig och torr hud eller är oljig och aknebenägen” sägs det, och jag håller med.

Här är mina favoriter:

1. The Wow Serum! Hittas HÄR. Detta är ett serum med både cbd och c-vitamin. Som ni vet efter att jag har tjatat om det är alltså c-vitamin vad du behöver om du har ojämn hudton/pigmentfläckar eftersom det hjälper dig jämna ut hudtonen och ”bleka” de fläckiga partierna. Detta innehåller dessutom ljusreflekterande pigment så du får ett direkt glow av det utan att det blir glittrigt eller sminkigt. KÖP.

2. The Must Mist! Hittas HÄR. En ultrafin mist som jag använder som toner efter tvätt och/eller för att ge huden fukt under dagen (har också blue light protection, för att skydda mot skärmljus). Använder alltså utan bomull; bara mista på.

3. The Dream Mask! En nattmask med vitamin E som jag använder som en nattcreme, har den ca 4 dagar i veckan och en annan nattmask de andra dagarna. Vitamin E i sig reparerar och lugnar (finns ofta i cremer mot ärr och sådär), men vitamin e + vitamin c stärker effekten av varandra, därför använder många dessa ihop. The Dream Mask finns HÄR.

4. The Chill Cream! En lätt, ljuvlig dagcreme med all the good stuff i sig. Den hittas HÄR.

Koden EMMAL ger 20% på hudvård i 48 h – alltså till och med 30/8 kl 07:30!

Koden gäller inte på bundles/kits eller ljus, men på all hudvård. Hela utbudet hittar du HÄR.

 

Så om du hann med förra gången och vill fylla på eller om du hoppats på ännu en gång; heja!

Själv har jag som sagt blivit förälskad.

REKLAM MANTLE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg