Att ta sig brunch!

 

Söndagar är brunch-dagar, det vet man ju!

Och någon som alltid haft fantastisk brunch är YSB – dock hade de buffé innan och nu när jag bokade kunde jag se att det var bordsservering, så jag hade ingen aning om hur det skulle bli den här gången. Men pojkarna var hungriga och så var jag så en brunch skulle sitta bra oavsett.

 

 

Och OM det var gott?!

Herregud.

Jag åt bagel med avokadoröra och creamcheese, ostron, pannkakor, chark och annat gott. Pojkarna åt pommes och steak sandwich och ostron och pannkakor och friterad langos med chokladsås. Ja ni hör ju. Bloody Mary hade de också, redan på menyn och allt – det är pluspoäng i min bok; har man Bloody Mary på menyn blir det alltid bra.

Men det var vår söndagsbrunch, det.

Rekommenderas!

4 kommentarer till “Att ta sig brunch!

  1. Dina pojkar verkar så fria i sitt tänk, både när det gäller intressen, kläder och mat. Jag har följt din blogg sen ”busen” var liten och vet att era pojkar fått vara med i de flesta lägen, de verkar vara så säkra på sig själva och vågar vara som de är. Det är underbart att se, för en som jobbat med barn som inte alltid haft förmånen att ha det så.

    1. Jag hoppas innerligt de vågar vara den de är, det är så viktigt för mig <3 Livet är för kort för att begränsa sig själv.

  2. Brunchen på söndag är ”Must have” . Jag tycker att Leos frisyr är så underbar <3

    Ja dina pojkar är verkligen fantastiskt , väldigt smart och mycket självsäker & självständig <3

    Det är jättebra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg