I annonssamarbete med HITACHI ENERGY

Att välja med omsorg.

 

Vi lever i en värld där elektricitet är vardag – vi reflekterar inte ens över det? Vi har el och annat som i andra delar av världen inte alls tas för givet, och när man tänker på hur viktig el är (med den kommer allt annat – internet, förmågan att söka kunskap och så vidare) blir det nästan lite svindlande.

  Jag är ju ingen ingenjör och arbetar inte alls med teknologiska lösningar på det sättet, men om man nu är ingenjör och samtidigt vill kombinera det med teknik och att göra skillnad – då känns Hitachi Energy som en arbetsgivare att kolla in.

Man säger ju att 2030 kommer behovet av ingenjörer vara dubbelt så stort som antalet det finns, vilket gör den marknaden till de arbetssökandes marknad – man har alltså chansen att verkligen välja arbetsgivare. Så brinner man för förnybar energi och vill göra skillnad samtidigt som man arbetar i en organisation med över 90 olika nationaliteter och ha möjligheten att arbeta på olika platser i världen då känns Hitachi Energy som ett alternativ att kolla in. Du kan läsa mer om dom HÄR och se om det du värdesätter reflekteras i deras värden. Själv tror jag ju starkt på att det måste kännas bra i magen och att det dagliga arbetet inte får krocka med det man själv står för, det skulle vara ohållbart i längden för mig.

Så vad värdesätter du?

Reklam HITACHI ENERGY

1 kommentar till “Att välja med omsorg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg