Att ha stickat.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK LINDEX

 

 

Torsdag,

och jag har blivit blond typ (!) och sitter på tåget och är fastande och så jävla hungrig – men jag ska in och lämna blod och får inte äta så då är det inte så mycket att göra mer än att stå ut, och imorgon är jag ledig och sen ska jag ut i Köpenhamn och fira fredag och det kan ju passa nu när man blivit typ blond och allt.

På bilderna är jag inte typ blond ännu, ni får kika på Instagram om ni vill se – ska fota för bloggen snart såklart, men ni var några som ville ha tips på stickade klänning och den här är ett hett sådant. En stickad, absolut inte stickig, klänning med dragkedja och material som inte töjer ut sig utan som sitter hela dagen utan att tappa formen som jag annars tycker lätt händer. Jag har en storlek mindre än normalt i den här för den är så otroligt stretchig och jag vill att de ska sitta åt i den här modellen. Den hittas HÄR (<- reklamlänk). Solglasögonen är Gucci och skorna gamla Zara (de har liknande nu).

Men nu – till Malmö och kavla upp ärmen, sen till kontoret för veckans sista arbetsdag <3

1 kommentar till “Att ha stickat.

  1. Jag älskar också stickade klänningar. Det här är verkligen vacker. Perfekt val Emma 👌 passar så supergott till dej ❤️😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg