Att ha röstningsdag!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR LINDEX

 

Och så blev det söndag och röstningsdag!

Så viktigt att gå och rösta, det är det enda jag tänker säga (är inte en av de som vill påverka för ett eller annat parti; ni är vuxna människor och ni har era egna värdegrunder och det är i er fulla rätt att rösta prick vad ni vill och det lägger jag mig inte i – men rösta, det är det viktiga). Så idag tvättas det och röstas och regnet har sköljt hela Ystad känns det som. Allt är rent och klart.

Och där ser ni håret också, ja!

Ja alltså jag vet att det inte är blont-blont, men för mig är det väldigt ljust och jag hajar fortfarande till när det blåser och det fladdrar fram ljusa slingor – men jag gillar det! Är fortfarande så mörk i botten att man inte riktigt reagerar på att jag blivit så ljus, och till skillnad från när jag blev rödhårig och plötsligt inte kunde använda typ 25% av min garderob så har det inte nån inverkan på vilka färger som fortfarande funkar.

Och hur fin är inte ponchon på bilderna?! Lång och varm och delat framtill så man kan svepa upp ena ”flärpen” som en slags halsduk (blir också mindre oformligt så, har man en fotvid stickad poncho blir det ju lätt ganska boxigt). Den hittas HÄR (reklamlänk) och blir en garderobshjälte i höst.

Nu ska jag ta hand om tvätten och klä på mig för röstning.

En alldeles vanlig, ovanlig söndag.

3 kommentarer till “Att ha röstningsdag!

  1. Tack för att du som influenser inte försöker påverka mig som läsare i mitt val! Tack för att du respekterar mig och mitt val!
    Blir innerligt trött på stora influensers med lyxigt och spendersamt liv som försöker visa sin ”godhet” genom att signalera sitt val och i och med det både skrämma och lite ”skamma” andras val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg