Att ha matchat!

 

Huuuh,

idag ö s e r regnet ner och åskan slår utanför och jag har för inte så längesen kommit innanför dörren efter en morgon med Noahs första match. Från 8-11 höll de på och det som startade som vackert morgonväder övergick fort till en olycksbådande skugga som började närma sig över trädtopparna, och sekunden sista matchen var slut kom de första dropparna. Snacka om tur.

Men nu är det alltså ruggigt deluxe, vilket kan passa eftersom jag har tvättid och så kan jag passa på att städa lite också, nu när det är söndag och höst och allt – och när pojkarna ska komma imorgon. Sånt tråkigt försöker jag ha gjort som sagt, så jag kan släppa det deras vecka.

Men ja – så var alltså min söndag. Nu har jag tagit ett bad för att värma upp mig efter utomhusvistandet, tryckt silverbalsam i håret, jag har kopplat in en ny lampa jag hittade på Hemtex och det känns som om det är dags att tända en massa ljus här hemma för herregud vad mörkt det är.

Så; på med mjukisdressen, fram med smutstvätten och tänd doftljusen!

Här ska det hållas söndag.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha matchat!

  1. Wow, vilket stolt resultat. Vann Noah sin klubb? Hoppas ni haft en fin söndag? Jag önskar dig en fin start på veckan ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *