Att ännu använda Zcooly!

REKLAM ZCOOLY

 

 

Nu var det ju ganska längesen jag skrev om Zcooly – men vet ni vad? Det används fortfarande här hemma! Och nu av båda barnen.

Alla ni som ännu inte testat gör det, och ni som redan laddat ner det – ge det en chans! Jag kan bli frustrerad över skärmtid men när det handlar om att spendera skärmtiden på Zcooly är det en annan sak, för här lär de sig samtidigt (även om de inte alls själva känner det som att de sitter och övar matte).

Zcooly är alltså ett spel framtaget av pedagoger och till för barn mellan 5-12 år. Spelen följer läroplanen och är anpassat efter varje årskurs så appen passar alla oavsett ålder eller svårighetsgrad, så barnet kan själv välja att ”byta” nivå, om det är något man behöver öva mer på från tidigare nivåer eller om man känner att det går lekande lätt och vill höja svårighetsgraden lite.

Och nu får ni testa Zcooly kostnadsfritt året ut HÄR med koden attvaranagonsxfru (koden är automatiskt inlagd om man följer länken)!

 

 

Det som jag tycker är så bra är att uppgifterna både sägs tydligt i tal och är skrivna på skärmen – så kan barnet inte läsa ännu kan det fortfarande spela eftersom de får höra vad de ska göra, vilket gör att Noah också kan spela utan allt för mycket assistans från mig.

Ni som har flera barn vet; det som de äldre syskonen gör vill de yngre också göra och i det här fallet är det bara tacksamt. De spelar såklart på olika nivåer (Zcooly följer som sagt läroplanen), men båda två uppskattar det – och det känns som sagt inte som att de övar matte.

 

 

Så vill ni försöka locka era barn att öva upp sina mattefärdigheter samtidigt som de i sin tur känner att de spelar ett roligt spel (med snygg grafik hälsar Leo)? Passa då på att ladda ner Zcooly nu, när ni får resten av året kostnadsfritt HÄR. Koden är attvaranagonsxfru men den ska redan vara inskriven om ni följer länken.

Zcooly får 5 tummar upp från oss. Kanske blir det lika uppskattat hemma hos er?

Reklam ZCOOLY

1 kommentar till “Att ännu använda Zcooly!

  1. Välkommen tillbaka Zcooly ❤️ Jag undrade om du fortfarande spelar ❤️

    Hejsan Leo, mamma tog underbara bilder på dig.
    Tack för din supermega spelpresentationen 🕹📱❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg