I annonssamarbete med SKINCITY

Att ha höjden av bortskämning av sig själv.

 

Jag har ju skrivit om SENSAI innan och deras SAHO-rutin (ni vet; dubbel rengöring, dubbel återfuktning), och just det där med att dubbelrengöra och använda både serum + creme är ju något jag gjort i år själv, eftersom a) huden mår bra av det och b) det finns en själslig aspekt av hudvård och hudvårdsrutiner som jag inte tycker folk pratar om tillräckligt ofta; att visst kan man argumentera att ”hudvård hjälper egentligen inte” eller att ”effekterna är minimala rent vetenskapligt” och det är väl fine om man känner så – men den lilla stunden med sig själv då, av egenkärlek, när man med mjuk hand smörjer in sig? Den har effekt den också, tycker jag, den är en del av det hela.

Men iallafall!

 

 

Här kommer tre produkter som är HÖJDEN av att skämma bort sig själv.

Produkter som är sådär härligt ”onödiga” men alldeles nödvändiga för en del kanske just därför, och som sveper in en i nån slags mjuk fluffig nästan guldbeströdd egenvårdskänsla, eftersom de är så otroligt lyxiga. Saker man skämmer bort sig själv med om man har möjlighet, elelr kanske går ihop med andra och köper till den nyblivna mamman eller hudvårdsnörden som har allt.

 

 

 

Deras ögonrutin är också i två steg; vi har det kylande serumet med en metallkula i, och sen den pärlemorskimrande, tjocka, vispade ögoncremen som lägger sig nästan som en highlighter. Dessa finns som en duo HÄR.

 

 

 

Deras Barriär-mask som är skapad för ömtålig hud; den dämpar rodnad och stärker hudbarriären. Antingen för hela ansiktet eller bara på de delar som är irriterade. Helt fantastisk, såklart. Den finns HÄR.

 

 

Deras Total Lip Treatment som är som silke på läpparna, jag DÖR så skön denna är och ja den är snordyr men den håller i år och är den ultimata produkten om man vill känna sig som … ja jag vet inte.

Nåt viktigt.

Den hittas HÄR och den hjälper till mot de där små fina linjerna ni vet, plumpar lite och framförallt mjukar upp utan att vara kladdigt eller klibbigt.

 

 

Och just nu – handlar man SENSAI för 1100 kr hos Skincity får man en gåva på köpet värd 1100 kr den också!

Mer om detta, och hela utbudet av SENSAI hos livets hudvårdsbutik online, hittar du HÄR

Så visst kan man tycka vad man vill om cremer och serum och flera steg, men hudvård är även själavård.

Iallafall för mig.

Reklam SKINCITY

1 kommentar till “Att ha höjden av bortskämning av sig själv.

  1. Så och nu har jag tid att lämna min kommentar här. Jag tyckte att produkten, som man även kan använda till läpparna, var väldigt spännande.

    Jag kämpar med torra läppar. Tyvärr kan jag inte ta serum för ögonen. Jag har konstant konjunktivit (ögoninflammation) på grund av min rosacea, men det smittar inte.

    Produkten för läpparna, jag såg den i din stories, jag kommer definitivt att prova den. Tusen, tusen tack Emma för massor av tips, jag uppskattar verkligen den nya input ❤️👋😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg