Att ge tips på bästa vardagsuniformen!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR TILL LINDEX

 

 

Åh vad jag älskar mellanperioden!

Just såhär vill jag gå klädd en vardag eller lugn helg. I världens skönaste leggings med hög midja (HÄR <- reklamlänk) – de är sådär tjocka och härliga i kvaliten så de liksom formar allt och man är klädd men samtidigt bekväm. Till det en lång kofta med mjukt ballongiga armar (HÄR <- reklamlänk), en sån man bara slänger över både jeans och leggings och sen ser ”amerikanskt flickvänsmysig” ut (ni fattar). Och så ett basplagg; linne (finns HÄR <- reklamlänk). Allt normalt i storlek, har min vanliga storlek i allt.

Sen är man good to go.

Är du mer en klänningstyp?

 

 

Denna ribbstickade, kornblå klänningen är magi!

Finns HÄR (<- reklamlänk) och är likadan i modellen som den randiga; men lite tunnare och absolut inte stickig den här heller. Jag älskar den här typen av klänningar (extra plus om de har polo, min mest använda är nog den HÄR <- reklamlänk) och i de här så går jag alltid ner en storlek, för de är som mest smickrande när de faktiskt följer kroppen. Tyget är så otroligt stretchigt ändå, så gå ner en storlek är mitt tips. Strumpbyxorna är, som ni nog gissat, härifrån.

Två olika tips i lite olika still denna tisdag!

Hoppas ni ska tycka om <3

Innehåller reklamlänkar LINDEX

1 kommentar till “Att ge tips på bästa vardagsuniformen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg