I annonssamarbete med SKINCITY

Att ännu påminna om favoriter och spf.

 

Hudvååård – denna underbara egentid!

Jag har ju haft äran att få arbeta med Skincity och SENSAI detta året, och har visat både nya favoriter och gamla trotjänare. Vi har pratat SAHO-metoden med dubbel rengöring och dubbel återfuktning (oljetvätt, löddrande tvätt, serum, creme) och som ni vet adderar jag fler steg med ansiktsvatten och spf.

Det absolut bästa är såklart om man kan hitta sig en dagcreme med SPF, så har man två i ett så att säga, och SENSAI Essence Day Veil kan användas som just det – en dagcreme med spf 30. Och har man redan en dagcreme man älskar kan man ha den här som som absolut sista steget och på så sätt få både solskyddet och alla fina egenskaper (den arbetar utjämnande och som en primer nästan). Den hittar man HÄR.

 

 

Och nu får man en gåva på köpet (värd 1100 kr) när man handlar SENSAI för 1100 kr hos Skincity!

Så läs mer om mina favoriter i tidigare inlägg här och här, och alla produkter från SENSAI finner du HÄR. Och vet du inte riktigt vilken produkt som passar din hud så passa på att göra en kostnadsfri hudanalys hos Skincity där en hudvårdsterapeut kan rekommendera produkter för just dig, eller chatta direkt med en hudterapeut på sidan.

Själv älskar jag Skincity och hur de genom alla dessa år hjälpt mig med min hud, hur den än har förändrats <3

Reklam SKINCITY

 

 

5 kommentarer till “Att ännu påminna om favoriter och spf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg