Att ha haft en viktig dag!

 

Ooooh – igår var en viktig dag för Noah!

Det var som sagt landskamp mellan sverige – österrike, och Noah fick vandra in med målvakten och sen se hela matchen (som Sverige vann, helt otroligt duktigt lag!) och sen fick han ta bilder med några spelare – och ja, ni kan ju tänka er. Stort! Vem vet; om 10 år kanske det är han som springer runt där på planen och snitsar runt och vinner över österrike.

 

 

Idag ska vi ta oss till djurparken tänkte jag, jag har lite jobb att fota och lite saker att fixa inför veckan men annars ska det vara en lugn söndag med god mat och höstsol och djur och tillsammanstid. Allting är ju stängt här i Ystad på söndagar förutom något café och restauranger, så om man vill strosa runt i stadskärnan finns det bättre dagar – så djurparken blir alldeles lagom.

Nu – frukost från Espresso House!

Sen startar vi den här dagen.

 

1 kommentar till “Att ha haft en viktig dag!

  1. Vilken fantastisk dag för Noah, så underbara bilder ❤️ Han kan vara verkligen stolt över sig själv. Ett besök på djurparken är alltid ❤️❤️❤️.

    Jag önskar dig en underbar start på nya veckan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg