Att ha gjort Ystad Djurpark!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK TILL WEEKDAY

 

 

 

Ystad Djurpark!

Som ligger så nära och ändå är vi inte där så ofta. Förmodligen för att det trots allt är ganska litet, och sen är jag lite sådär med att ha exotiska djur på en äng på Österlen. Men! Pojkarna ville ut och vi har inte varit där på 100 år och det var vansinnigt vackert väder och de har väldigt god mat där, så det var dit det begav sig.

Och det var ungefär precis som jag mindes det, inte mycket förändringar hade skett sen sist.

 

 

Vi tittade på papegojorna och sköldpaddorna och vidriga kackerlackor och små nykläckta kycklingar och kameler och Oreo-kor och gud vet allt, och vips hade någon timme gått. Jag hade på mig röd jacka som finns HÄR (<- reklamlänk Weekday), gammal polo från Samsoe och så jeans från HM (modellen heter 90s boyfriend nånting tror jag).

Om ni ska till djurparken rekommenderar jag att ni är hungriga, för lunchen är fantastisk och fikan går inte av för hackor den heller (en kladdkaka som är mmmm), och så att ni har mentalt förberett er på mängden lekparker för om det är något det finns mycket av så är det just det. Själv är jag såklart mest glad över getterna som ni vet, heh.

Men ja; det var vår söndag det!

Med getter och sensommarväder.

 

 

1 kommentar till “Att ha gjort Ystad Djurpark!

  1. Jättekul att höra att ni hade en trevlig söndag. Så underbara bilder igen <3 Jag älskar getter också, så smarta djur. Getmjölk är en så vacker produkt. Man kan skapar så många läckra ostarna och glassar av mjölken <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg