Att sikta på Göteborg!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK &OTHER STORIES

 

 

Snart är det dags för Göteborg!

Ska bara in och arbeta klart i Malmö imorgon och fredag, sen blir det tåget och ett dygn i min kanske topp-tre-stad i Sverige. På mitt topp ett hotell dessutom; var år sen jag var där och kan knappt vänta! Ska bli helt okej väder också, passar perfekt för middag och strosande och shopping och stadsliv i 24 timmar innan det vänder hem igen.

Minns ni att jag hittade en outfit i neutral gräddvit på &otherstories när jag var där? Det är den här! Byxorna finns HÄR (reklamlänk), bodyn HÄR (reklamlänk) och koftan hittade jag sen på HM. Allt var normalt i storlek, och tycker det är så fint att hålla det ljust även på hösten (barnfria veckor, heh).

Snart är det dags att färga den grå utväxten igen, jag lyckades få en allergisk reaktion på ett silverbalsam haha så ska hitta ett annat märke men annars är jag SÅ NÖJD med både färg och klipp! Känner mig som någon annan, fast på ett bra sätt? Särskilt luggen var ett måste, mitt hår blir så himla tungt att hantera annars och hänger mest.

Men ja – nu taggar jag för Göteborg må ni tro!

Ses snart igen.

10 kommentarer till “Att sikta på Göteborg!

 1. Välkommen till bästkusten 🙂
  Idag regnar det lite smått som sig bör på hösten, lite blåsigt också.
  Ett tips ifall du har tänkt strosa på stan är butiken ”You had me at Hello” på Vallgatan, en favorit i stan med kläder och superfin inredning, väldigt trevlig personal också.

 2. Herregud helt underbara är ni <3

  Hoppas ni får en härlig dag i Göteborg. Göteborg är en härlig stad, älskar atmosfären också.

  Att gillar särskilt botaniskt trädgården, jag besöker honom så ofta som möjligt.

  Men nu önskar jag jättemycket kul och har en underbar tid och tur 🍀 🥰😍

 3. Jag glömde skriva något Emma. Att har nu hår som är 70 cm långt. Jag flätar dem ofta för att de inte ska bli för tunga. Mest på natten eller när jag gör något där de eventuellt skulle kunna störa. Att föredrar fransk fläta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg