Att ha lill-lördag!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK MONKI

foto: mikael roos

Onsdag och mitt i pojkveckan och lill-lördag!

Om jag njuter? Det må ni tro. Kramas och pussas och tvingar på dom alla möjliga kärleksattacker (nu är man ju pinsam om man pussar dom ute, så man får passa på när man är hemma) och har pysseltid på kvällen där vi tillverkar pumpor av piprensare och där Noah tatuerar mina fötter med sina tatueringspennor. Jag ser ut som en riktig bad ass nu ska ni veta.

I helgen blir det Tivoli, halloween där är något man inte bör missa, det vankas kalas och ögonläkare och klipptider och annat i veckan så schemat är fullt. Fotbollen har iallafall en kortare break just nu innan det blir ny säsong (och inomhus!) så jag passar på att andas ut lite 😉 Och kan inte säga annat än att det ska bli skönt att sitta på en läktare istället för ute i regn i några månader nu.

Haggis har fått problem med tassen igen så henne har jag varit inne med i måndags för att öppna upp, spola ur, sy ihop och bandagera för andra gången i år. Suck. Troligen sitter det något under huden en bit upp men de lyckas inte hitta det, trots att de gått långt upp och spolat upprepade gånger. Oftast är hon jättebra i ungefär ett halvår sen kommer en irritation igen och man startar om. Jaja. Den här gången får vi hoppas att de lyckades!

(Klänningen på bilden finns HÄR <– reklamlänk)

Men nu; fortsätta onsdag och längta till helg <3

Ses alldeles snart igen!

 

11 kommentarer till “Att ha lill-lördag!

 1. Jag hade det med tassarna med vår hund, vi har en Weimaraner. Under tiden har det blivit bättre tack vare en hundsko. Årstider som höst och vinter var särskilt problematiska. Nu är det mycket bättre med hundskorna. Kanske ska köpa lite till Haggis?

  Halloween, ja detta är ett ”must have”. Speciellt när man kan fira det på stället som Tivoli 👻🎃 Vi repar också pumpa 🎃 .

  Så gullig , jag kan tänka mig att pojkarna älskar de tusentals kramar 🥰 . (självklart inkognito hemma) 😉 .

  När jag tänker tillbaka så gjorde jag även min mammas hår. En gång hade jag färgat dem med färgpennor medan när hon sov 😇😂 Hon blev chockad när hon vaknade upp och hennes hår var lila. Mamma var så modig, hon gick till jobbet med lilas håret och berättade alla. Liz min dotter kommer att bli artist idag. Hon investera all sin talanger i mitt hår 🤣..
  Nu är det de vackraste minnens som bor i mitt hjärta❣️

  Så njut av hemgjorda tatueringarna . Det är de vackraste berättelse , minnen som skriver livet 🥰

  Helt underbara porträttfoton. Älskar allt med det ❤️👍

  1. 1. Nej
   2. Inte värst (vet inte om det var i relation till att inte le, men tror det är svårt att botoxa bort mungipornas funktion att le faktiskt)

 2. Måste fråga, har du gjort en BBL, rumpförstoring? Undrar inte av illvilja utan är ärligt nyfiken för jag vill ha en rumpa som du! 😘

  1. Nej GUD! Skulle jag aldrig våga. Däremot har jag gjort en helvetes massa tung rumpträning för att underlätta för ryggen och för att få mer volym, så jag har slitit för den 🙂 Så stora kosmetiska operationer som en BBL skulle jag inte våga mig på, det är väl dessutom den med absolut högst risk om jag inte har fel? Inte värt att typ dö för att få lite rumpa när man kan träna sig till volym (även om det tar längre tid).

   1. Tack för svar och vad glad jag blir att du inte gjort en BBL för jag tycker som du ang det. Och det ger en ju hopp om att det går fixa ändå. Så nu jäkla ska här tränas! Kram!

 3. Jag har för mig att jag frågat tidigare men gör det igen. Tror du är ungefär lika lång som mig, 1.62
  Men när jag provar längre klänningar så blir det typ klänning och bara ett par fötter som sticker fram. 😂 Men på dig så känns det inte så. Kanske ska köra på längre klänningar ändå, eller? Kanske bara en vanesak! Konstiga kommentarer ovanför. 🤔

  1. Haha jag är 163 ja, och visst är det bara fötter som sticker fram men är det liksom inte själva grejen med långa klänningar? Det tycker jag det är 🙂 Så ha dom ändå!

 4. Vilka fina bilder på dig! Vad har du gjort för rumpövningar? Vilka är mest effektiva? jag skulle behöva ta tag i det där! 🙂 det går fort utför efter 40+….

  Kram

 5. Har följt dig ett tag och saknar lite goda recept på smaskig helgmat eller enkel vardagsmat. Önskemål om du har tid och lust att dela med dig av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg