Att ladda för pojkvecka!

 

Imorgon kommer pojkarna!!!

Ni som är varannan-vecka-föräldrar vet vad det innebär; att det är en lättnad på så många vis. Jag har det alltid värst första dagarna efter lämning, då känns det som att vara trasig, men sen i slutet av min ensamvecka är jag liksom inne i det och bara kör på. Men dagen innan de ska komma är det som att vakna till liv igen efter sömn. Förväntan, längtan, saknad-över-allt.

Vad vi ska hitta på under höstlovet är ännu inte bestämt, men nåt blir det. Kanske fjällen? Vet att Leo röstar på fjällen och eftersom det var 100 år sen sist är det inte omöjligt. Hyra stuga, fiska, elda i brasa. Såna saker. Ingen skidresa så tidigt på året, men en resa iallafall. Miljöombyte. (Noah är inte så noga med vad man gör, bara han får vara med så är han glad).

Men ja; här hemma laddas det för pojkvecka med att fylla kylen med sånt de gillar, se till att allt finns som behövs och som liksom inte förbrukas på de barnfria veckorna. Tänkte ut och äta middag ikväll för att runda av veckan med något varmt och sen hem igen och vara mer än redo att välkomna två efterlängtade.

Pojkarna!

Kan knappt vänta.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ladda för pojkvecka!

  1. jag förstår dig så väl Njut av höstlovet med dina pojkar. Gör mer spontana saker, de är alltid bäst.
    Ha ett skönt höstlov fina <3 🍂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *