I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

ATT UPPMÄRKSAMMA ROSA BANDET.

REKLAM APOTEK HJÄRTAT

 

Nu är det oktober och rosa bandet och fokus på cancerforskningen – den så livsviktiga forskningen för kampen mot något vi inte ännu fullt kan besegra.

Apotek Hjärtat hittar du såklart både själva rosa bandet (i år designat av Emma Örtlund), men även utvalda varor som bidrar till cancerforskningen när de inhandlas. Dessutom får du nu 20% rabatt vid köp över 400 kr om du anger koden FRU20! Koden gäller online och fram till midnatt söndagen den 30:e oktober.

Här är mina favoriter av produkterna från Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj!

 

 

Victor Vaissier har jag skrivit om innan – och just doften Icone är m a g i s k. Den doftar exakt som Le Pigalle i Paris och jag har varit beroende av den i två år ungefär, sen jag först hittade den. Den finns som doftstickor HÄR och som handtvål HÄR. Och missa såklart inte rosa bandet i sig, det hittar du HÄR.

Inne på Apotek Hjärtat hittar du allt du behöver, från skönhet till hudvård till hemartiklar så in och kika vetja! Koden FRU20 ger som sagt 20% rabatt vid köper över 400 kr och gäller online till och med midnatt den 30/10, så passa på att handla nya och gamla favoriter billigare.

Hela utbudet hittar du HÄR och Rosa Bandet-kampanjen HÄR.

Ta hand om dig, och glöm inte undersöka brösten!

Reklam APOTEK HJÄRTAT

1 kommentar till “ATT UPPMÄRKSAMMA ROSA BANDET.

  1. Helt fantastisk kampanj. Uppmärksamhet om 🎗️ är så viktigt. Hade utvecklat sköldkörtelcancer till min reumatism. Därför är forskning och snabb diagnos viktig för att få snabb tillgång till cancer behandling <3

    Tack för tipset och superskönt kampanj 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg