Att ladda för födelsedag!

 

Nu är det dags!

Att födelsedagshelga, och det ordentligt.

Jag tycker ju att allt som kan firas bör firas, och tänk att man nu på lördag levt ett helt år till? Otroligt. Så mycket jag lärt mig bara detta år, så mycket jag sett och smakat och känt och blivit varm av och blivit kall av och skrattat med och gråtit åt och önskat och städat ut. Jag är inte ens samma person som för ett år sen. Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning alls om vem jag är just nu. Jag är i processen att lära om. Ett helt nytt jag att lära känna.

Och det är väl ändå lite häftigt? Att bli 42 och få lära känna sig själv igen. Utvärdera vad jag egentligen tycker om saker, vad jag egentligen vill ha eller inte. Ibland tror man ju att man vill något annat och sen visar det sig att det kanske inte man inte alls ville när man väl testade på det och då måste man ju kunna ha förmågan att tänka om och säga oj hjälp nu blev det nog lite knasigt, jag ville ju inte alls det här tydligen och backa bandet, göra om på nytt. Ändra sig. Ånga sig. Att våga gå framåt men också våga gå bakåt om det behövs? Jag är ju oftast väldigt dålig på det där, har alltid identifierat mig med Winnerbäcks ”jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder”. Men det är ju inte heller fel, att röra sig framåt? Ja, jag vet inte.

Jag har aldrig varit 42 innan, så jag vet inte hur man gör.

Men nu ska jag snart fylla år, jag har levt ännu 12 månader, och det måste firas med äventyr och champagne och nya och gamla bekantskaper och jag har ingen aning om vad som ska ske eftersom det hela är mycket hemligt tydligen men ja;

grattis till mig, och vem jag nu än!

Det ser ljust ut, det gör ju det.

 

 

6 kommentarer till “Att ladda för födelsedag!

 1. Fantastiskt formulerat. Jag har varit i den fasen där du är i nästan fem år, men nu, nu börjar jag lägga pusslet av vem jag är. Eller snarare, vilken version av mig jag vill vara nu. Grattis på födelsedagen . Och till förändringen. Att förändras kräver mod❤️

 2. Stort grattis en dag i förskott!
  Också i snart ett år försökt att ta tillbaka mig själv och ta vara på mig själv mer.

 3. Hipp, hurra Emma 🥳 Grattis till din nya JAG vännen, älskar din nya Jag 😍 Super snygg bild ❤️

  Du har inte bara förändrats i din själ, ditt utseende har också anpassat sig till ditt nya jag. Dina förändringar är över, nu är du en förtrollande fjäril som flyger runt. . Du lyckades forma ditt nya liv på dina villkor.
  Om du vill förändra ditt liv måste du lämna din komfortzon bakom dig, som även innehåller gamla vardagsrutiner.

  Väldigt få människor kan göra det, du har hittat din väg och har vuxit ur dig själv.
  Omfamnar livet, kyssa det och fira din födelsedag med allt du älskar. Du inte fått min födelsedagshälsning just nu , jag skickar den till dig separat imorgon 😉😋

  Visst är det coolt, vi oktoberbarn kyssas av livets musa 🍁🥰🥳

  Kram Liz

 4. Grattis! Vilken fin och djup text, måste läsa en gång till. Får mig att fundera, vem är jag då? När går en förändring så långt att man inte känner igen sig själv eller den man blivit. Dags att återta sitt riktiga jag, vem det nu är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg