Att vara på väg mot Norge!

 

Hej och hå, här rör det på sig!

Hade en fullspäckad vecka med så mycket intryck att jag fortfarande är lite torktumlad, och den här veckan blir inget undantag den heller. Jag är just nu på väg till Norge för att jobba, och sen blir det hem på onsdag och bara kasta in väskan för sen ska jag på målerikurs och middag med nya bekantskaper från kursen, och på torsdag ska jag ha ännu en upplevelse jag fått i födelsedagspresent, jag ska ha första mötet med en PT och jag ska ut och fiska och  – ja ni fattar. Och så ska jag sakna pojkarna, såklart. Det gör jag alltid. Särskilt om jag inte haft dom en hel vecka.

Många har undrat hur det går med att hitta mig själv, och jag vet som sagt inte? Jag är inte så säker att jag måste hittas just nu, att det kanske får vara okej att vara lite ohittad ett tag. Jag lär mig nya saker om mig själv varje dag, känns som om jag ömsar skinn nästan. Som Ingrid. Är beredd att gå framåt eller bakåt eller åt sidan, har gjort så mycket nya saker som jag aldrig testat förut och lärt mig nya saker jag tycker om och saker jag inte längre tycker illa om och lutar mig mest tillbaka och tänker ja okej det är såhär vi gör nu och låter för nog första gången i mitt liv saker hända istället för att jaga. Jag och mitt Ingrid-skinn glider som i kanot på lugnt vatten kan man säga. Det är ovant för mig men jag tycker om det. Den tickande inre äggklockan har liksom blivit ett golvur.

Men ja, nog med flum!

Nu börjar vi med Norge, så tar vi resten av veckan när den kommer.

4 kommentarer till “Att vara på väg mot Norge!

 1. Välkommen hit. Beror ju lite på var i Norge du ska men i Drammen är det blött och höst men ganska varmt. Oslo är Oslo och alltid bra på sitt vis. Klappa Tigern och se på konsten ifall du åker tåg till Oslo S.

 2. Vad sägs om självupptäckt. Jag ska svara på din fråga.

  ❤️ Spendera tid med dig själv…
  ❤️ Lämna din komfortzon. …
  ❤️ Var uppmärksam på dina känslor. …
  ❤️ Ge dig goodwill. …
  ❤️ Sätt fokus på DIG. …
  ❤️ Håll ett öga på jämförelseprocesser …
  ❤️ Utforska dina rädslor. …
  ❤️ Öva lugnet.
  ❤️Ta in en annan synvinkel.
  ❤️Gör alltid en pro/con-lista när du kämpar för att fatta ett beslut

  Låter bra att du vill lära dig måla, vilken teknik vill du lära dig, mer skissa eller bara i akryl ?

  Norge är vackert. Jag jobbar också där för det mesta nu, men mer norra av Tromsø. Så jag hoppar mellan Nordnorge och här längs kusten.

  Jag pratar nu norska bättre än jag trodde att jag kunde. Ja, också ett sätt att upptäcka sig själv.

  Ønsker deg en strålende flott uke med mye gøy på jobben… ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg