Att sikta på weekend.

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR MONKI

 


foto mikael roos

 

Ooooh imorgon har jag ledigt, så ikväll bär det iväg på weekend och det ska bli fantastiskt skönt. Var egentligen inte alls planerat men så kan det gå, heh.

Nyss kommit hem efter tre dagar i Norge med fullt ös, och det tar ju i princip en hel arbetsdag bara att resa så jag är ganska sliten både efter roligheter och tåg och flyg och gud vet allt. Men värt. Sova kan man göra sen. Och när jag inte har barnen försöker jag klämma in allt det där som inte går att göra barnveckorna såklart, så att jag kan fokusera på pojkarna 100% när de är här.

Men iallafall; letar du tips på jacka och skor – på bilderna har jag en underbart lång puffjacka som finns HÄR (-> reklamlänk) på rea dessutom, och så ett par kängor som är perfekta till kjol och de finns HÄR (<- reklamlänk). Jackan är en lifesaver på hundpromenaderna kan jag säga, särskilt nu när hösten bara kastade sig över oss. Och ja, vinterdäck ja. Det måste jag också boka in. Bilen är iallafall servad nu och det är ju alltid nåt (jag drar mig i en oändlighet för såna saker; vinterdäck och service och sånt).

Men ja; weekend väntar och ledighet väntar och jag ska bara njuta.

Det är planen iallafall.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att sikta på weekend.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *