I annonssamarbete med SKINCITY

Att ha 25% på bareMinerals – och massa annat göttigt!

 

REKLAM SKINCITY

 

Bästa posten är de där boxarna med Skincity-loggan på. Jag är som ett barn på julafton varje gång jag slår in koden till skåpet och luckan öppnas och den där boxen uppenbarar sig. Jag menar; inget annat ställe på nätet har i min mening så kunnig personal och så grymma varumärken? De har lärt mig nästan allt värt att veta om hudvård, men de har ju inte BARA hudvård utan även make up till exempel. Som mitt favoritmärke när det kommer till mineralsmink; bareMinerals.

 

 

Jag har skrivit om dessa produkter många gånger förr, men det finns framförallt två produkter jag använder som vardagssmink från bareMinerals;

1. Deras Original SPF 15 Foundation – denna har jag i färgen medium beige på vintern och tan på sommaren. Det jag gillar med denna är att den har lyster utan att bli för glansig, och med en ansiktsmist över smälter den liksom in i huden utan att bli pudrig. Denna har jag haft i säkert 10 år nu? Rekommenderas varmt och finns HÄR.

2. Deras Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30! Denna skrev jag en hel del om i somras eftersom den är den ULTIMATA basprodukten när du vill ha lite täckning och mest jämna till hudtonen. Se osminkad och naturlig ut, liksom. Samma här; tan på sommaren och Birch på vintern för mig. Och den har SPF 30, perfekt. Finns HÄR.

Och nu, 12/12-18/12 är det 25% på bareMinerals!

Och inte bara det, här ser du alla rabatter:

25% off bareMinerals HÄR

30% off Filorga HÄR

25% off  Dr.Ceruacle HÄR

25% off Neals Yard Remedies HÄR

3 for 2 Verso Skincare HÄR

25% off Skincity Skincare HÄR

Så perfekt tillfälle att fixa de sista klapparna eller ladda upp inför julfesterna och nyårshelgen.

Hela utbudet hittar ni HÄR.

Reklam SKINCITY

1 kommentar till “Att ha 25% på bareMinerals – och massa annat göttigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg